Γορτυνία ώρα μηδέν: Κύριε Νίκα να εξετάσετε πολύ σοβαρά το θέμα του δρόμου Τρίπολη-Βυτίνα-Αρχαία Ολυμπία

Γορτυνία ώρα μηδέν: Κύριε Νίκα να εξετάσετε πολύ σοβαρά το θέμα του δρόμου Τρίπολη-Βυτίνα-Αρχαία Ολυμπία

Αύγουστος 22, 2020 - 20:30
2 σχόλια

Καλός ο φωτισμός Κύριε Περιφερειάρχα σε ένα κακό οδικό δίκτυο όπως είναι το Τρίπολης - Πύργου,αλλά εδώ μιλάμε για ένα οδικό δίκτυο απαρχαιωμένο και άκρως επικίνδυνο.

Όπως και να 'χει ελπίζουμε αυτή η κίνηση να είναι η πρώτη προσέγγιση στο πρόβλημα που εδώ και τόσα χρόνια η εκάστοτε αρχή ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΑ ΑΔΡΑΝΕΙ.

Κύριε Περιφερειάρχα δεν αξίζει στην Ιστορία αυτού του Τόπου οι Κάτοικοι της περιοχής να βαδίζουν σε μια καλοφωτισμένη επικίνδυνη στροφή,αλλά και ούτε να συστήνονται σαν το Μανωλιό που άλλαξε και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Η συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση είναι μεγάλη ευκαιρία ώστε να αποδείξουμε πως αυτός ο Τόπος δεν έχει μόνο παρελθόν αλλά και ΜΈΛΛΟΝ!

Σας καλούμε λοιπόν να εξετάσετε πολύ σοβαρά το θέμα του δρόμου #Τρίπολη_Βυτίνα_Αρχαία_Ολυμπία και επιτέλους να ολοκληρωθεί.

Το οφείλετε στην Αρκαδία.Το οφείλεται στη Γορτυνία.Το οφείλεται στην Ιστορία.

Κωστόπουλος Άγγελος
Επικεφαλής Κινήματος
Γορτυνία ώρα μηδέν
 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Αν προκειται να έρχονται σκουπίδια για κάψιμο στη Μεγαλόπολη τότε ο δρόμος θα γίνει.

Χαιρέτα μας τον πλάτανον.....Διότι το έργο είναι υποχρέωσης του Υπουργείου Υποδομών. Κανένας Περιφερειάρχης δεν μπορει να το εκτελέσει.......Σήμερα ο κρατικός κορβανάς έχει αιτία μόνον ΚΟΡΩΝΟ'Ι'ΟΣ......Η πατρίς εν κινδύνω γαρ ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.