Γιάννη σου πάνε τα «γαλανόλευκα» και εσένα και του Δημήτρη

Γιάννη σου πάνε τα «γαλανόλευκα» και εσένα και του Δημήτρη

Νοέμβριος 15, 2022 - 19:42
0 σχόλια

Ο Γιάννης Κώτσιρας βρίσκεται και πάλι στις επιλογές του ομοσπονδιακού μας προπονητή Γκουσταβο Πογιέτ και η κλήση του στην Εθνική Ελλάδος γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια όλους όσους τον ξέρουν από την ποδοσφαιρική πορεία του στον νομό μας.

Ο Γιάννης του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, το παιδί της διπλανής πόρτας, ο φίλος από την Μεγαλόπολη, το πρότυπο τόσων νέων παιδιών που παίζουν μπάλα στον νομό μας είναι εκεί που πραγματικά με την αξία του και την δουλειά του ανήκει. Είναι στην Εθνική Ελλάδος.

Είναι σπουδαία στιγμή για τον ίδιο οι κλήσεις του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και πρακτικά αποτελούν την επιβράβευση της μεγάλης του προσπάθειας αλλά και μια μεγάλη δικαιοσύνη για την αγωνιστική του εικόνα με τον Παναθηναικό στο πρωτάθλημα της Super League.

Από το τοπικό πρωτάθλημα Αρκαδίας και τα χωμάτινα γήπεδα στην Γ’ Εθνική και τον Παναρκαδικό και από κει στον Αστέρα Τρίπολης την Super League και τον Παναθηναικό με την Εθνική μας ομάδα να είναι δίχως αμφιβολία ο κεντρικός σταθμός σε όλη αυτή την σπουδαία και γνωστή σε όλους ποδοσφαιρική του διαδρομή.

Όλη αυτή η πορεία του Μεγαλοπολίτη άσου είναι απόλυτα συμβιβασμένη με την ίδια προσήλωση, με την ίδια ταπεινότητα , με το ίδιο καθαρό βλέμμα, με το ίδιο ήθος και τον ίδιο σεβασμό σε κάθε του κίνηση από τότε που ξεκίνησε μέχρι τώρα που τον κάνουν να ξεχωρίζει τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων .

Για να είμαστε απόλυτα σωστοί εκτός του Γιάννη υπάρχει και ο Δημήτρης, ο Δημήτρης Κουρμπέλης της Κυνουρίας που είναι κα αυτός διεθνής, που είναι και αυτός στο πιο ψηλό επίπεδο και γράφει την δική του μοναδική καριέρα κάνοντας μας διπλά υπερήφανους σαν Αρκαδικό ποδόσφαιρο, που αποτελεί και αυτός ένα τρανό παράδειγμα δουλειάς για όλους.

Για τον «Κούρμπε» πια η κλήση του στην «γαλανόλευκη» μοιάζει με κάτι το εντελώς αναμενόμενο και κάτι το τόσο σύνηθες και είναι μια πραγματικότητα που ο ίδιος τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει όντας εκ των κορυφαίων στην θέση του στην χώρα μας.

Η Αρκαδία έχει στην Εθνική Ελλάδος δύο δικά της παιδιά, ναι δύο δικά της τον Δημήτρη και τον Γιάννη, τον Γιάννη αν προτιμάται και τον Δημήτρη και αυτό είναι παράσημο για τον Αστέρα και για το ποδόσφαιρο μας αλλά και χαρά μεγάλη για όσους γνωρίζουν αυτά τα παιδιά.

Γιάνναρε σου πάνε ρε φίλε τα «γαλανόλευκα» και μας αρέσει να σας βλέπουμε στην Εθνική και εσένα και τον Δημήτρη!

 

* Φωτογραφία άρθρου: Γιάννης Κώτσιρας / Photo Stories Facebook

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.