Γιαννακούρας: Υπόγειες διεργασίες στέρησαν από τους Πελοποννησίους τη συνέχεια μίας δημιουργικής πορείας

Γιαννακούρας: Υπόγειες διεργασίες στέρησαν από τους Πελοποννησίους τη συνέχεια μίας δημιουργικής πορείας

Μάιος 26, 2020 - 20:28
3 σχόλια

26 Μαΐου 2019

26 Μαΐου 2020

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μεγάλη νίκη της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος», που παρά τις πιέσεις από όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κατάφερε ως ανεξάρτητος συνδυασμός να κερδίσει τον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών στην Πελοπόννησο.

Βεβαίως οι υπόγειες διεργασίες και οι συγκυρίες δεν στέρησαν από την παράταξή μας τη νίκη τη δεύτερη Κυριακή, στέρησαν από τους Πελοποννησίους τη συνέχεια μίας δημιουργικής πορείας.

Για μένα η μέρα αυτή είναι σημαντική στη ζωή μου, διότι οι συμπατριώτες μου Αρκάδες απέδειξαν με την ψήφο τους πως αναγνώρισαν τη μεγάλη προσπάθεια που έκανα παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν και με τίμησαν με τον ιδιαίτερα υψηλό αριθμό ψήφων, που ανήλθε στις 13 χιλιάδες, εκλέγοντάς με πρώτο Περιφερειακό Σύμβουλο σε όλη την Πελοπόννησο και αναλογικά βάσει των ψηφισάντων πρώτο σε όλη τη χώρα.

Η αγάπη σας και η προτίμηση που μου δείξατε με την ψήφο σας, με γεμίζει με περισσότερη ευθύνη και από τη θέση της αντιπολίτευσης που μας έταξε ο λαός της Πελοποννήσου, προσπαθώ να είμαι χρήσιμος σε όλους εσάς τους συμπατριώτες μου, ελέγχοντας, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα ,την περιφερειακή αρχή και μάλιστα πολλές φορές αυστηρά, πράγμα που δημιουργεί αντιδράσεις από κάποιους.

Όπως πολλές φορές έχω πει, πολιτική για εμένα σημαίνει ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ και αυτό θα συνεχίσω να κάνω, θέλοντας να ανταποδώσω στο πολλαπλάσιο την αγάπη σας, που απορρέει από τη διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας. Σχέση που είναι αρραγής και δεν επηρεάζεται από κόμματα, συνθήκες και εκλογικά αποτελέσματα.

Θέλω επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης του ενός χρόνου από τις εκλογές να σας απευθύνω και πάλι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και να σας διαβεβαιώσω για μία ακόμα φορά πως θα συνεχίσω να είμαι ο δικός σας «Βαγγέλης».


3 Σχόλια

Γίνεται ξεκάθαρο πλέον πως υπονομεύτηκες για να νοιώθει ακλόνητη η Φώφη και κατ'επέκτασιν ο Κούλνης! Ο ανένδοτος είναι μονόδρομος!

Βαγγέλη, είσαι πολυ έμπειρος.. Ήταν καιρός οι διάφοροι επικριτές να αναλάβουν την ευθυνη της διαχείρισης.. Άλλωστε το κατάντημα της Πελοποννήσου και ο ενταφιασμος της Αρκαδίας έχουν ονοματεπώνυμο.. Κώστας Βλάσης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος...

ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ . ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.