Γιαννακούρας - Ρουμελιώτης – Κορώνη: Στο βιβλίο Γκίνες για την ανυπαρξία της η περιφερειακή αρχή Νίκα (vid)

Γιαννακούρας - Ρουμελιώτης – Κορώνη: Στο βιβλίο Γκίνες για την ανυπαρξία της η περιφερειακή αρχή Νίκα (vid)

Ιανουάριος 10, 2022 - 14:07
11 σχόλια

Επίθεση κατά ριπάς από τους περιφερειακούς συμβούλους της «Νέας Πελοποννήσου» Βαγγέλη Γιαννακούρα, Γιώργο Ρουμελιώτη και Κλειώ Κορώνη – Παπαντωνίου δέχθηκε η περιφερειακή αρχή του Παναγιώτη Νίκα, τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν από τα γραφεία της παράταξης στην Τρίπολη.

Οι τρεις περιφερειακοί σύμβουλοι έκαναν λόγο περί ανυπαρξίας την νυν διοίκησης να ανταπεξέλθει στα ζητήματα της περιφέρειας και στην υλοποίηση έργου. Κατήγγειλαν την νυν διοίκηση για ανυπαρξία και για μοναδικό τους ενδιαφέρον το πολιτικό όφελος και την φωτογράφησή τους αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα μπουν στο βιβλίο Γκίνες για την ανυπαρξία τους.

Όλο μέλι – μέλι και τηγανίτα τίποτα

Ο κ. Γιαννακούρας άνοιξε την συνέντευξη θέλοντας να απαντήσει και να διευθετήσει κάποια θέματα τα οποία τέθηκαν ύστερα από την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησαν από κοινού οι κύριοι Λαμπρόπουλος και Σκαντζός.

«Η παράταξη Νίκα είναι μία παράταξη ανύπαρκτη με μηδενικό έργο» είπε ο κ. Γιαννακούρας και σε καμία περίπτωση δεν ήρθε να ανατάξει την Αρκαδία, όπως λέγετε από τους συμβούλους. Τα έργα που έχουν γίνει έως τώρα, είναι στην πλειοψηφία τους έργα παρακαταθήκη από την δική μας διοίκηση, τόνισε αναλύοντας χαρακτηριστικά έργα που είχαν ξεκινήσει και είχαν προχωρήσει από τον ίδιο ως αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας.

Από τα 74 έργα που ανέφεραν για την Αρκαδία, τα 54 ήταν δικά μας» που εμείς ως διοίκηση είχαμε εξασφαλίσει με μελέτες και πιστώσεις. Υπάρχουν ακόμα πολλά έργα που αφήσαμε και αυτοί καθυστερούν χαρακτηριστικά, είπε, θέλοντας να τα προχωρήσουν λίγο πριν τις εκλογές και για δικό μόνο πολιτικό όφελος.

Να σταματήσουν οι Λαμπρόπουλος – Σκαντζός την καραμέλα ότι αφήσαμε έργα χωρίς μελέτες και χρήματα

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο κ. Γιώργος Ρουμελιωτης κάνοντας λόγο για εχθρικό παραλήρημα των κυρίων Λαμπρόπουλου, Σκαντζού και αναλύοντας τα αθλητικά έργα τόσο στην Νεστάνη, αλλά και τα έργα που πρέπει να γίνουν στην Μεγαλόπολη.

Έχουν κάνει σλόγκαν τους ότι βρήκαν καμένη γη την Αρκαδία όταν παρέλαβαν από εμάς, αλλά να γνωρίζουν ότι οι Αρκάδες δεν είναι κουτοί και  βλέπουν την ανυπαρξία τους, και ότι δεν γίνεται έργο στην περιοχή.

Η ανάπτυξη στην Αρκαδία, δεν θα έρθει φυτεύοντας δεντράκια στην Τάκα, «πού είναι το υδατοδρόμιο και η τουριστική ανάπτυξη»;

«Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο με τα σακιά των απευθείας αναθέσεων και της ανυπαρξίας. Έχουν ημερομηνία λήξης και εμείς είμαστε εδώ με όραμα και σχέδιο. Είμαστε εδώ για να τους σταματήσουμε πριν ρίξουν την Αρκαδία στα βράχια είπε κλείοντας.

Τέλος την συνέντευξη έκλεισε ο κυρία Κλειώ Κορώνη – Παπαντωνία, η οποία λακωνικά δήλωσε το παρών και την στήριξή της στον Πέτρο Τατούλη.

«Είναι κοινά αποδεκτό ότι επί της διοίκησης του κ. Τατούλη μπήκαν οι βάσεις για σπουδαία έργα, η περιφέρεια ήταν στο επίκεντρο της ανάπτυξης. Τώρα όπως εισπράττουμε και από τους πολίτες κάτι τέτοιο δεν γίνεται και υπάρχει μία παύση. Τον κ. Νίκα ίσως να μην τον ενδιαφέρει η Αρκαδία και σε καμία περίπτωση δεν συνεχίζεται η αναπτυξιακή πορεία που παραδόθηκε από τον κ. Τατούλη.»

Video: 

Επίθεση κατά ριπάς από τους Γιαννακούρα - Ρουμελιώτη - Κορώνη στον Νίκα


11 Σχόλια

Εννεα χρονια δεν κανατε τιποτα για την Αρκαδια και μιλατε ,αυτοι θα κριθουν στο τελος της θητειας τους!

Όσα έργα ανακοίνωσαν Λαμπρόπουλος - Σκαντζός δεν είναι δικά τους ! Μπείτε στο Διαύγεια . Εκεί αποδεικνύεται ποιανού είναι τα έργα .

Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος ποιός ήταν ο σοβαρός λόγος για να δώσουν συνέντευξη τύπου κυρίως οι Γιαννακούρας και Ρουμελιώτης; Για να βρίσουν για άλλη μια φορά τον Νίκα και την κουστωδία του; Μας τα έχουν ξαναπεί αυτά σε άλλες συνεντεύξεις. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Βαρεθήκαμε το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό. Κατι καινούργιο θα μας πείτε κύριοι; Διαφορετικά μην δίνετε τσάμπα συνεντεύξεις. Κι εσείς κύριε Γιαννακούρα μας τα έχετε κάνει τούμπανα αναμασώντας διαρκώς το ποιά έργα ήταν της δικής σας περιφερειακής αρχής. Βλέπετε να ιδρώνει το αυτί κανενός; Έλεος πια με το φαίνεσθαι. Νιανιά το κάνατε

Τα έργα τα πληρώνει η Περιφέρεια με δικαιούχους τους πολίτες . Το θέμα είναι ποιός είχε τη βούληση να εξασφαλίσει τους πόρους , να εντάξει το έργο. Εν προκειμένω τα έργα που εκτελούνται αυτή τη στιγμή είναι Τατούλη - Γιαννακούρα . Πώς αλλιώς να σας το πω . Έργο της τωρινής περιφερειακής αρχής είναι μόνο ......Η δενδροφύτευση της λίμνης Τάκα .

12.06 μονο τα δεντρα της τακας οκ,και μονο αυτο μας φτανει για να μην ξανα ψιφησουμε τατουλη,ας βαλει ο επομενος μονο δεντρα και τπτ αλλο,τατουλη αλλο δε θελουμε ρε,το καταλαβαινεται?

ΡΕ @ 15:48 , ξέρεις τρέμουμε κάποιους .... ανόητους ....αγράμματους σαν κι εσένα . Αλλά ....θα περιμένουμε και τα υδροπλάνα να φέρουν την ....ανάπτυξη στην Τάκα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.