Για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανηλίκου και πορνογραφία κατηγορείται 48χρονος στη Βόρεια Κυνουρία

Για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανηλίκου και πορνογραφία κατηγορείται 48χρονος στη Βόρεια Κυνουρία

Νοέμβριος 21, 2022 - 09:53
1 σχόλια

Pixabay

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία στη Βόρεια Κυνουρία την οποία αποκάλυψε το Arcadia Portal το Σάββατο (δείτε ΕΔΩ).

Όπως πληροφορηθήκαμε, ένας άνδρας, οικογενειάρχης, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης. Συγκεκριμένα, ένα κορίτσι, μαθήτρια Γυμνασίου, που έκανε παρέα με τα παιδιά του φερόμενου ως δράστη, δέχτηκε μηνύματα από τον άνδρα τα οποία διάβασαν οι γονείς της και προχώρησαν στην καταγγελία. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες που έφταναν σε εμάς, ανέφεραν ότι τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Γραφείο Τύπου του ΑΤ Τρίπολης, όπου έγινε η καταγγελία από τους γονείς της ανήλικης, πληροφορηθήκαμε ότι πράγματι ο 48χρονος άνδρας κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις εις βάρος της ανήλικης και για κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Η υπόθεση είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και κάτι παραπάνω δεν είναι δυνατόν να ανακοινωθεί.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.