Γεωργιάδης: Έρχεται μη επιστρεπτέα ενίσχυση στον τουρισμό

Γεωργιάδης: Έρχεται μη επιστρεπτέα ενίσχυση στον τουρισμό

Μάιος 16, 2021 - 13:01
0 σχόλια

Ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο Mega όπου και προανήγγειλε μια «μη επιστρεπτέα», οικονομική ενίσχυση προς τις επιχειρήσεις του τουρισμού και ταυτόχρονα τόνισε ότι δεν πρόκειται να προκηρύξει η κυβέρνηση πρόωρες εκλογές.

Η χαρακτηριστική αποστροφή του κ. Γεωργιάδη για το θέμα των πρόωρων εκλογών ήταν η εξής: «Τους τηλεθεατές τους ενδιαφέρει αν θα έχουν δουλειά τον Σεπτέμβριο. Σκιζόμαστε για να έχουν δουλειά. Αν θα έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς. Σκιζομαστε για να μπορούν να τους πληρώνεις. Τους νοιάζει αν θα έχει καλή εκπαίδευση το παιδί τους. Σκιζόμαστε για να έχει καλή εκπαίδευση το παιδί τους. Δεν υπάρχει λόγος εκλογών.»

Επίσης επισήμανε πως η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ενισχύσει με ένα νέο πρόγραμμα τον τουρισμό και σημείωσε: «Στείλαμε το σχέδιο της υπουργικής απόφασης στις Βρυξέλλες. Μόλις λάβουμε το πρώτο πράσινο φως, θα προβούμε σε επίσημες ανακοινώσεις. Το πρόγραμμα είναι πολύ γενναίο για τις επιχειρήσεις του τουρισμού. Κονδύλι μεγαλύτερο από ότι στην εστίαση».


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.