Γατάκι στο Παράλιο Άστρος δεν φεύγει από το μνήμα του αφεντικού του (pics,vid)

Γατάκι στο Παράλιο Άστρος δεν φεύγει από το μνήμα του αφεντικού του (pics,vid)

Δεκέμβριος 05, 2020 - 22:17
3 σχόλια

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "Σαββατοκύριακο Παρέα" προβλήθηκε η συγκινητική ιστορία με ένα γατάκι που ζει στο κοιμητήριο του Παραλίου Άστρους από τότε που πέθαναν οι ιδιοκτήτες του. Για το "γατάκι του κυρ Αντώνη" μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σε απευθείας σύνδεση ο ιερέας της κωμόπολης π. Σταύρος Δελημανώλης, συγκινώντας τους συντελεστές της εκπομπής και τους τηλεθεατές. 

Σύμφωνα με τον παπα-Σταύρο, οι δύο ηλικιωμένοι που είχαν υιοθετήσει το γατάκι οι αείμνηστοι "κυρ Αντώνης" και "κυρα Γιώτα" Ντούρου απεβίωσαν την άνοιξη του 2020, με διαφορά ενός περίπου μήνα μεταξύ τους.

Πρώτα έφυγε η κυρα Γιώτα και μετά ο κυρ Αντώνης. Επειδή το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν είχε παιδιά και άμεσους απογόνους, το γατάκι έμεινε μόνο του μετά τον θάνατό τους με αποτέλεσμα να τους αναζητήσει και να ανακαλύψει το σημείο στο οποίο "βρίσκονταν" πλέον οι πρώην ιδιοκτήτες τους. Έκτοτε  εγκαταστάθηκε στο μνήμα τους ενώ εδώ και μήνες τριγυρίζει και μέσα στο νεκροταφείο!

Όπως είπε ο ιερέας, πριν από τρεις μήνες όταν πήγε να τελέσει τρισάγιο στον τάφο των γερόντων, μια κυρία με τον σύζυγό της -φιλοι του ζευγαριού- αναγνώρισε το γατάκι που βρισκόταν δίπλα τους στον τάφο, το πήρε αγκαλιά και με δάκρυα στα μάτια είπε στο ιερέα ότι πρόκειται για "το γατάκι του κυρ Αντώνη".

Εκτοτε ο παπασταύρος έχει φροντίσει να έχει συνεχώς νερό και τροφή ενώ πρόσφατα του έφτιαξαν κι ένα μικρό σπιτάκι μέσα στο κοιμητήριο για να προστατεύεται. Το γατάκι είναι πολύ ήμερο και κάθεται να το χαϊδεύει και να το αγκαλιάσει όποιος θέλει!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Πηγή :astrosnews.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Astrosnews Το γατάκι στο Παράλιο Άστρος συγκίνησε το πανελλήνιο


3 Σχόλια

"Παπα-Σταύρο πες μας την ιστορία του...γατακιού γιατί μας έχει συγκονίσει", έφη Καμπουράκης. Του "γατακιού" ρε Καμπουράκη; Σαν να λέμε το παιδάκι, του...παιδάκιου. Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ μερικοί "εκφραστές" του δημόσιου λόγου που μας κουνάτε και το δάχτυλο κιόλας, ενώ δεν μπορείτε να μαζέψετε το στόμα σας από το να λέει βλακείες. Και ο ιερεύς, ως πειθήνιο όργανο και για να δείξει καλό πρόσωπο, βγήκε να μιλήσει τάχα μου φορώντας μάσκα, ενώ είναι εντελώς μόνος του και ενώ γενικώς κανείς ιερέας δεν φοράει μάσκα. Θα φοβήθηκε μην τον κολλήσουν κορωνοϊό οι μύγες, μάλλον

Εσύ ρε πανέξυπνε κριτη των πάντων δεν βλέπεις ότι υπάρχει κάποιος που τραβάει τον ιερέα με άλλο κινητό που δείχνει την εικόνα κι αυτός μιλάει για τον ήχο από το δικό του; Η πολλή εξυπνάδα σε μάρανε. Και περνα και από κανέναν ψυχολογο γιατί και μόνο που βρήκες σε μια τόσο αρνητική είδηση να γράψεις το αρνητικό και να πεις την κακία σου δείχνει ότι δεν πας καλά! Δεν πας καθόλου καλά άνθρωπε μου! Κοίταξε το !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.