Φουλ του «άσσου» στην πρεμιέρα της Α’ Αρκαδίας

Φουλ του «άσσου» στην πρεμιέρα της Α’ Αρκαδίας

Οκτώβριος 04, 2021 - 17:54
0 σχόλια

Οι έδρες είχαν τον πρώτο λόγω στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας αφού και στα πέντε παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν οι γηπεδούχοι κατάφεραν πήραν τις νίκες.

Τεγέα, Δόξα Μεγαλόπολης, Λεωνίδιο, Απόλλωνας Τυρού και Βρασιές μπόρεσαν και κράτησαν τις έδρες τους χωρίς να «σπάσουν» με την πρώτη αγωνιστική της Α’ Αρκαδίας να έχουμε κυριολεκτικά φουλ του άσου.

Μάλιστα στα πέντε παιχνίδια μόλις δύο ήταν οι ομάδες που κατάφεραν να βρουν εκτός έδρας δίχτυα και πιο συγκεκριμένα η Δημητσάνα στην Μεγαλόπολη στην ήττα της 4-1 από την Δόξα και το Κορακοβούνι στο Λεωνίδιο που ναι μεν σκόαραρε δύο φορές αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με σκορ 5-2.

Από την άλλη η Τεγέα κόντρα στον Αχιλλέα (4-0), ο Απόλλωνας επί του Ορχομενού Λεβιδίου (2-0) και οι Βρασιές με αντίπαλο τον Ηρακλή Βερβένων (1-0) κράτησαν και το μηδέν παθητικό στις νίκες τους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.