Φωτιά στο Λεοντάρι του Δήμου Μεγαλόπολης

Φωτιά στο Λεοντάρι του Δήμου Μεγαλόπολης

Σεπτέμβριος 21, 2021 - 16:10
0 σχόλια

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στα Καλύβια Λεονταρίου και έχει κατεύθυνση προς το βουνό , προς το χωριό Φαλασία.

Ο δήμαρχος αναφέρει:

Εκδήλωση φωτιάς στον οικισμό Καλύβια Λεονταρίου του Δήμου Μεγαλόπολης.Ο Δήμος συνδράμει με υδροφόρες και πυροσβεστικά 4Χ4, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχων Σιέμπου. Σε επιφυλακή έχει τεθεί και ένα μηχάνημα έργου του Δήμου, εάν παραστεί ανάγκη να βρεθεί στον τόπο της πυρκαγιάς και να συνεπικουρήσει τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής στην αντιμετώπισή της.

Ενημέρωση  17:40

Η φωτιά έχει κατεύθυνση προς την μονή Μπούρα , επιχειρούν 4 CANADAIR , 2 ελικόπτερα ERICKSON , 2 PZL , από πλευράς Δήμου Μεγαλόπολης 1 υδροφόρα , 1 φορτωτής και 3 μικρά πυροσβεστικά

Ενημέρωση 17:00

Ρίψεις έκαναν και 2 αεροσκάφη καναντέρ , οι άνεμοι άλλαξαν και έπεσε η δύναμη της φωτιάς

Ενημέρωση Πυροσβεστικής 18:00

Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στα Καλύβια του δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας επιχειρούν 85 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα, 2 Ε/Π και 6 Α/Φ. Συνδρομή από υδροφόρες και μηχανήματα έργου Ο.Τ.Α.
 

Ενημέρωση 20:00

H φωτιά πάει προς την κορυφή του βουνού. Οι άνεμοι έχουν κοπάσει και σύμφωνα με πληροφορίες οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα καταφέρουν να την θέσουν άμεσα υπό μερικό έλεγχο. Να αναφέρουμε ότι στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν πολλές δυνάμεις.

Ενημέρωση 20:30

Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, καίει στον κορυφή του βουνού μακριά από κατοικημένες περιοχές. Έγινα πάρα πολλές ρίψεις από τα εναέρια μέσα. Υπήρξε ελαφρύς τραυματισμός του αντιδημάρχου Μεγαλόπολης κ. Σιέμπου.

Ειδήσεις: 
Video: 

Φωτιά στα Καλύβια Λεονταρίου στην Μεγαλόπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.