Φωτιά στις Μυκήνες - Εκκενώνεται ο αρχαιολογικός χώρος (pics,vid)

Φωτιά στις Μυκήνες - Εκκενώνεται ο αρχαιολογικός χώρος (pics,vid)

Αύγουστος 30, 2020 - 13:45
12 σχόλια

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα΄στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών στην Αργολίδα.

Αστυνομία και οι φύλακες εκκενώνουν εσπευμένα τον αρχαιολογικό χώρο από τους τουρίστες. Αυτή στη στιγμή επιχειρούν 3 πυροσβεστικά οχήματα και 1 αγροτικό.

Η φωτιά ξεκίνησε εντός του αρχαιολογικού χώρου και αυτή τη στιγμή καίει τις γύρω εκτάσεις με γρήγορο ρυθμό και δίνουν μάχη να μην περάσει από τις ράχες και επεκταθεί. 

Δείτε περισσότερα στο ArgolidaPortal.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr - Φωτιά στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών


12 Σχόλια

Κούλης Μητσοτάκης: Απ' όταν ανέλαβε πρωθυπουργός, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Όλες οι πληγές του Φαραώ έχουν συμβεί μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Φωτιές, πλημμύρες, πόλεμος με την Τουρκία προ των πυλών, θανατικό, κορονοϊός. Μόνο που δεν έχει μετατραπεί ακόμα σε αίμα το νερό της θάλασσας. Αυτό περιμένουμε. Η γκαντεμιά του μητσοτακέϊκου σε όλο της το μεγαλείο. Ο Θεός να μας φυλάει για το τι προκειται να επακολουθήσει

μπα, πιστεύεις και στο θεό; πώς κι έτσι; από πότε οι ζαίοι παρακαλάτε να σας φυλάει ο θεός;

Ο Θεός να μας φυλάει από τα μυαλά σαν και τα δικά σου. Ξέχασες να του προσάψεις τον COVID-19, νούμερο, ε νούμερο. **ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ**

Η κατάντια του αριστερού χώρου είναι το βασικό του επιχείρημα έναντι του πολιτικού αντίπαλου να είναι η ...γκαντεμιά. Γιατί όχι και το ζώδιο του Μητσοτάκη; Ο ωροσκόπος μήπως; Όταν κάποιοι ζουν ακόμα στον Μεσαίωνα και πιστεύουν ότι υπάρχει γκαντεμιά, τι να περιμένεις από αυτούς; Πέρα από το γελοίο της "κατηγορίας" ο Μητσοτάκης έχει αντιμετωπίσει πολύ καλύτερα από τον Τσίπρα, απίστευτα μεγαλύτερα προβλήματα. Στον Έβρο άριστα, με τον COVID κοντά στο άριστα μέχρι τώρα, με τον Ερντογάν επίσης καλά αλλά εκεί έχει δρόμο ακόμα η ιστορία. Ο Αλέκσης με μια πλημμύρα και μια πυρκαγιά άραξε στο κότερο.

οταν η προπαγανδα των δικων τους μεσων πειθει τα χαπατα & τους κανουν κυβερνηση, ταϊζοντας τα μακεδονια και ματι, τα αποτελεσματα ειναι να εχουν την ανεση να τρωνε με 10 κουταλια, να ξεπουλανε με νομους το μελλον της χωρας & να αδιαφορουν για ολους μας, ψηφοφορους και μη. συνεχιστε να βλεπετε τηλεοραση & ξαναψηφιστε τον θιασο που σας αξιζει να σας κυβερναει. οι λοιποι απλα θα κοιταμε την καταστροφη της χωρας απο αυτους που μας πτωχευσαν. οι πιο απιθανοι πολιτες παγκοσμια, τους εδωσαν παλι την εξουσια, ενω οπουδηποτε αλλου οι καταστροφεις καθε χωρας εχουν τιμωρηθει ή ειναι εκτος κοινοβουλιων.

Εκει δεν θα εκανε ο Καμποσος ενα θεματικο παρκο 500 εκ ευρω που θα δουλευανε 100δες ανθρωποι?Τι εγιναν τα ονειρα αυτα κ.κ Καμποσο στα χαρτια και εσυ εμεινες οπως ο δικος μας ο Κωστας.Με τα χρονια λυπαμαι για ολους εμας που ψηφιζουμε και πιστευουμε τις σανολογιες τους

Παύλο το κότερο που μπήκε ο Τσίπρας σε πειράζει και το δαιμονοποιείς, τα ελικόπτερα και τα κοτερα του Κούλη τα δικαιολογείς... ποσο μάλλον τη μεσοτοιχία με το Χριστ@φ@ρ@κ@!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.