Φιλοζωικός σύλλογος Τρίπολης: Η κατάσταση με τα εγκαταλελειμμένα κυνηγόσκυλα στη Αρκαδία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο

Φιλοζωικός σύλλογος Τρίπολης: Η κατάσταση με τα εγκαταλελειμμένα κυνηγόσκυλα στη Αρκαδία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο

Φεβρουάριος 05, 2023 - 23:45
5 σχόλια

Η κατάσταση με τα εγκαταλελειμμένα κυνηγόσκυλα στη Αρκαδία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, άλλα δύο κυνηγόσκυλα έπεσαν θύματα των ανεύθυνων ιδιοκτητών τους.

Τα δυο ζώα εγκαταλείφθηκαν στο Ξηροπήγαδο Κυνουρίας η μια σκυλίτσα είναι γριούλα.
Τα κυνηγόσκυλα είναι γνωστό οτι αντιμετωπίζονται σαν εργαλεία απο τους κυνηγούς.

Πολιτιστικός φιλοζωικός σύλλογος Τρίπολης

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Τι περιμένεις απο όσους έχουν χόμπι (ή επάγγελμα) να πιέζουν τη σκανδάλη για να σκοτώσουν!

ΑΥΤΌ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ? ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ -ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ? ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΌ ? ΟΛΟ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ .

Προς Φιλοζωικό σύλλογο Τρίπολης : Εσείς τι κάνετε; Σας έχω πάρει πέντε φορές στο παρελθόν για άρρωστα ή χτυπημένα αδέσποτα που περιφέρονταν στην περιοχή μου και ενώ μου λέγατε "εντάξει θα έρθουμε", ακολουθήσατε την αρχή της ... αδράνειας. Αυτή είναι η φιλοζωική σας δράση; Όσο εύκολα είναι τα λόγια, τόσο δύσκολες είναι οι πράξεις.

Αδέσποτα, αγαπητοί φιλοζωοι, το Σάββατο 4/2, επιτέθηκαν σε ανυποψίαστη γυναίκα κ την δάγκωσαν τόσο ώστε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πληγές! Αυτό το παραμύθι ότι μόνο τα ζώα έχουν δικαιώματα έχει καταντησει αηδία, οι πολίτες δηλαδή δεν έχουν δικαιώμα να περπατήσουν στην πόλη τους με ασφάλεια? Πάρτε τα στα σπίτια σας όσοι τα αγαπάτε για να λυθεί το πρόβλημα.

@ 16:13 Φταίνε τα αδέσποτα ανόητε που τριγυρνούν στους δρόμους άρρωστα και πεινασμένα, ή ο δήμος που δεν ενεργεί σύμφωνα με το νόμο; Με τα ζώα τα βάζεις και όχι με τα δίποδα ζώα που υποτίθεται πως έχουν νοημοσύνη;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.