Εύη Τατούλη: Το Φεστιβάλ Αναρρίχησης στο Λεωνίδιο είναι προσπάθεια εξωστρέφειας

Εύη Τατούλη: Το Φεστιβάλ Αναρρίχησης στο Λεωνίδιο είναι προσπάθεια εξωστρέφειας

Νοέμβριος 12, 2016 - 09:31
2 σχόλια

Αυτές τις ημέρες, από τις 10 και έως αύριο Κυριακή 13 Νοεμβρίου, λαμβάνει χώρα στο Λεωνίδιο το 1ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης, το οποίο διοργανώνεται από τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που τα έχει όλα: αναρρίχηση, γιόγκα, ζωντανή μουσική, παραδοσιακά εδέσματα με σκοπό οι λάτρεις της φύσης, της αναρρίχησης και της άσκησης να έρθουν κοντά και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που διεξάγονται στην πανέμορφη λεωνιδιώτικη φύση, αλλά παράλληλα μπορούν να συμμετάσχουν και σε εναλλακτικές δραστηριότητες στον Πύργο Τσικαλιώτη, στο Μουσείο της Φάμπρικας Πολιτισμού, στο Κέντρο Πληροφόρησης για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα αλλά και στο Ελαιοτριβείο Μάρσαλ.

Για τη φιλόδοξη πρώτη αυτή απόπειρα μίλησε στην τηλεόραση του Σκάι και στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» η πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία κυρία Εύη Τατούλη την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

Η κυρία Τατούλη παρουσίασε το Φεστιβάλ Αναρρίχησης στο Λεωνίδιο λέγοντας ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία των πολιτών και της δημοτικής αρχής.

Εδώ και καιρό δημιουργούμε συνθήκες προβολής του αναρριχητικού πάρκου και του αναρριχητικού τουρισμού, με διαδρομές για όλες τις ηλικίες

«Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει, υπάρχουν πίστες πολλών ταχυτήτων όπου μπορεί και ένα παιδί να πάρει αυτή την εμπειρία και έχουμε την τιμή να είναι στο Λεωνίδιο αθλητές εγνωσμένου κύρους.»

Προσδιορίζοντας τους στόχους τόσο του Αναρριχητικού Πάρκου Λεωνιδιου όσο και του Καταδυτικού Πάρκου που δημιουργείται στον Τυρό, η κυρία Τατούλη είπε: «Ο στόχος όλων εμάς που ασχολούμαστε με την τοπική ανάπτυξη ως εναλλακτική στην κρίση που ζούμε, είναι να τις αγκαλιάσουμε πολιτικά, να τους δώσουμε χρηματοδοτικά εργαλεία ώστε να προβληθούν στο εξωτερικό».

Η πολιτευτής Αρκαδίας κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση των ημερών για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ:

«Είμαι πεπεισμένη ότι η εκλογή Τραμπ ακολουθεί κατά συνακολουθία λογική το Brexit. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που πρέπει να το αξιολογήσουμε και να δούμε πώς ο εθνικός φιλελευθερισμός αναδιατάχθηκε. Έρχονται γαλλικές εκλογές, ιταλικές εκλογές.

Η Ευρώπη πρέπει να αντιδράσει στα δεδομένα. Αν δεν αντιδράσει, η Ευρώπη που γνωρίζουμε θα πάψει να υφίσταται.


2 Σχόλια

Τι σου είναι αυτή η ιδιότητα του πολιτευτή! Σου δίνει το δικαίωμα να προσδιορίζεις τους στόχους του Αναρριχητικού Πάρκου Λεωνιδίου και του Καταδυτικού Πάρκου Τυρού και ακόμη να ισχυρίζεται ότι «Ο στόχος όλων εμάς που ασχολούμαστε με την τοπική ανάπτυξη ως εναλλακτική στην κρίση που ζούμε, είναι να τις αγκαλιάσουμε πολιτικά, να τους δώσουμε χρηματοδοτικά εργαλεία ώστε να προβληθούν στο εξωτερικό»! Ούτε εκπρόσωπος τύπου της Περιφέρειας να ήταν η κοπελιά, μην πω και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης! Πετράν, βάλε και κάποια όρια, γιατί το κορίτσι ξεφεύγει!

τι ορια ρε φιλε μας λες ? ετσι ξυπνησε και εγινε πολιτευτης ? ποιος τη στηριζει δηλαδη απο πισω ? περιφερεια ο συλλογος απο τους κυνηγους κτλ .δεν το ηξερες εσυ ε ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.