Το «ευχαριστώ» του ΑΡΚΟΑΜ στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Το «ευχαριστώ» του ΑΡΚΟΑΜ στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 22, 2022 - 20:00
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στις 16 – 18 Σεπτεμβρίου, το 3/ήμερο Εκδρομικό Τουρνουά του Αρκαδικού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ, στα Πούλιθρα Λεωνιδίου.

Στον αγώνα πήραν μέρος 75 αθλητές από την Πελοπόννησο και την Αθήνα.

Οι αθλητές και ο συνοδοί τους, γνώρισαν το ιδιαίτερα όμορφο αρκαδικό παραλιακό τόξο, καθώς και αξιοθέατα της περιοχής, όπως η Μονή Έλωνας και το γραφικό χωριό Κοσμάς. Δοκίμασαν δε και την περίφημη τσακώνικη κουζίνα.

Στην προσπάθεια για μια επιτυχημένη εκδήλωση, το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ στάθηκε κύριος αρωγός. Η έμπρακτη υποστήριξή του μας έδωσε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε τους σημαντικούς παίκτες που πήραν μέρος στο αθλητικό αυτό γεγονός και να κάνουμε το Λεωνίδιο μπριτζιστικό προορισμό για το μέλλον.

Ο Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες τόσο στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ όσο και στους αθλητές του αγωνίσματος που μαζί δημιούργησαν το υπέροχο αυτό Σαββατοκύριακο. 

 

ΑΡΚΟΑΜ

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.