Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου της ΕΠΟ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για το γήπεδο της Νεστάνης

Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου της ΕΠΟ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για το γήπεδο της Νεστάνης

Φεβρουάριος 05, 2021 - 11:54
1 σχόλια

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Εύαγγελος Γραμμένος μέσω επιστολής του στέλνει το δικό του ξεχωριστό «ευχαριστώ» προς τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, τον Αντιπεριφειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλη Σκαντζό για το γήπεδο της Νεστάνης.

Τα έργα διαμόρφωσης του γηπέδου της Νεστάνης για τη δημιουργιά ενός Ενωσιακού γηπέδου αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι πνοής για ολόκληρο το αρκαδικό ποδόσφαιρο, με την αμέριστη συμβολή της Περιφέρειας Πελλοπονήσου.

Παράλληλα, το γεγονός αυτό θα έχει και επιπλέον οφέλη που έχουν να κάνουν με την οικονομία, καθώς μικρές Εθνικές ομάδες θα μπορούν να προπονηθούν στο γήπεδο της Νεστάνης και ταυτόχρονα να φιλοξενηθούν ευρωπαϊκά τουρνουά μικρών Εθνικών ομάδων, μιας και μιλάμε για γήπεδο τελευταίας τεχνολογίας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Εύαγγελος Γραμμένος στέκεται στη σημαντική προσπάθεια και στις ενέργειες της περιφερειακής αρχής για να ολοκληρωθεί αυτό το τόσο σημαντικό έργο για ολόκληρο το αρκαδικό ποδόσφαιρο.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.