Έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού στην Αρκαδία - Βαδίζουμε στο «κόκκινο»

Έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού στην Αρκαδία - Βαδίζουμε στο «κόκκινο»

Φεβρουάριος 18, 2021 - 18:41
55 σχόλια

Ως σήμερα, η Αρκαδία μάλλον είχε περάσει «ελαφρά» την πανδημία του κορωνοϊού. Και τούτο διότι τα κρούσματα ποτέ δεν είχαν παρουσιάσει μεγάλη αύξηση. Όλα, όμως, φαίνεται να έχουν αλλάξει από τότε που άνοιξαν τα δημοτικά σχολεία, τα γυμνάσια και τα λύκεια, αλλά και γενικά η κυκλοφορία των πολιτών αυξήθηκε, με το άνοιγμα των καταστημάτων.

Σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 16 κρούσματα κορωνοϊού για την Αρκαδία. Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, δε, μεταφέρουμε ότι μόνο σήμερα 15 τεστ για τη νέα νόσο ήταν θετικά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου από το πρωί συνέρρεαν οι πολίτες για να εξεταστούν, καθώς οι ανακοινώσεις από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας για κλειστά τμήματα σε σχολεία είναι πλέον καθημερινή ρουτίνα. Ακόμα, έχουμε πληροφορίες για ένα κρούσμα στην Βόρεια Κυνουρία και ένα κρούσμα στη Νότια Κυνουρία.

Πρέπει να πούμε ότι ο Νομός Αρκαδίας με βεβαιότητα βαδίζει στα «κόκκινα», αφού φαίνεται ότι η διασπορά στην κοινότητα συνεχώς αυξάνεται, την ίδια ώρα που η κυκλοφορία των πολιτών κάθε άλλο παρά μειώνεται.

Τα πρωινά στην Τρίπολη δεν διαφέρουν σε τίποτα από πέρυσι τέτοια εποχή που ακόμα ο υπουργός Υγείας δήλωνε ότι «ο κορωνοϊός δεν θα έρθει στην Ελλάδα», και ο εφιάλτης έμοιαζε μακρινός. Οι πεζόδρομοι στην πόλη είναι γεμάτοι κάθε βράδυ από πολυάριθμες παρέες, ενώ οι πολίτες, που σαφώς έχουν κουραστεί από τα μέτρα, και είναι κατανοητό αυτό, συνωστίζονται σε υπαίθριους χώρους που έχουν πλέον μετατραπεί σε στέκια, αφού η εστίαση είναι κλειστή.

Ακόμα, πληθαίνουν οι αναφορές για οικογενειακές συγκεντρώσεις, για επισκέψεις, για παιδικά πάρτι. Αυτή η χαλαρότητα είναι επικίνδυνη, αλλά δεν φαίνεται να το συμμερίζονται όλοι αυτό.

Ας δούμε πόσα και ποια σχολεία έχουν κλείσει τμήματά τους εξαιτίας του κορωνοϊού:

Παιδικός Σταθμός του Δήμου Τρίπολης στον Αγ. Κωνσταντίνο

Από 17-02-2021 έως και 02-03-2021

1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γ2 Γενικής Παιδείας και του τμήματος Γ θετ. από 18/2 έως 3/3

Β Ανθρωπ. και Β2 Γαλ. από 18/2 έως 3/3

2ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
B1 (Β Τάξη) από 17/2 έως και 2/3

3ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
B3 (Β Τάξη), Βθτ02 (Β Τάξη) από 17/2 έως και 2/3

7ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ν1 (ΠΡΟΝΗΠΙΑ-ΝΗΠΙΑ Τάξη), Ν1 ΟΛΟΗΜΕΡΟ (ΠΡΟΝΗΠΙΑ-ΝΗΠΙΑ Τάξη) από 15/2 έως και 28/2

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΕΓΕΑΣ
Ε΄ ΑΓΓΛΙΚΑ (Ε Τάξη), Ε΄ ΓΑΛΛΙΚΑ (Ε Τάξη), Ε΄ ΤΑΞΗ (Ε Τάξη), Ζ0*Ε1 (Ε Τάξη), Ζ1*Ε1 (Ε Τάξη), Ζ2*Ε1 (Ε Τάξη), ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ Ε (Ε Τάξη), Ζ0*Α1 (Α Τάξη), Ζ1*Α1 (Α Τάξη), Ζ2*Α1 (Α Τάξη), Ζ0*Β1 (Β Τάξη), Ζ1*Β1 (Β Τάξη), Ζ2*Β1 (Β Τάξη), Ζ0*Γ1 (Γ Τάξη), Ζ1*Γ1 (Γ Τάξη), Ζ0*Δ1 (Δ Τάξη), Ζ1*Δ1 (Δ Τάξη), Ζ2*Δ1 (Δ Τάξη), Ζ0*ΣΤ1 (ΣΤ Τάξη), Ζ1*ΣΤ1 (ΣΤ Τάξη), ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ Α (Α Τάξη), ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ Β (Β Τάξη), ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ Γ (Γ Τάξη), ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ Δ (Δ Τάξη) από 11/2 έως και 24/2

ΕΕΕΕΚ ΑΡΚΑΔΙΑ - ΕΕΕΕΚ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ
Έως 22/02/2021
 

1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑ.Λ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Β ΜΗΧ2 (Β Τάξη), Β4 ΑΓΓΛΙΚΩΝ (Β Τάξη) από 10/2 έως και 23/2 Β ΟΔ (Β Τάξη), Β4 ΓΕΝΙΚΗΣ (Β Τάξη) από 9/2 έως και 22/2

7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Δ2 (Δ Τάξη), ΕΔ-Δ2 (Δ Τάξη), Δ2 ΑΓΓΛΙΚΑ (Δ Τάξη) από 8/2 έως και 19/2

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ)
β2 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (Β Τάξη) από 8/2 έως και 21/2

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στ 2 από 18/2 έως και 3/3

9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στ1, αναμένεται η απόφαση

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΥΤΙΝΑΣ
Έως 26/02/2021
 

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΥΤΙΝΑΣ
Α (Α Τάξη), Α' Αγγλικά (Α Τάξη), Α' Γαλλικά (Α Τάξη) από 15/2 έως και 28/2

Την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, έχουμε την πληροφορία ότι ακόμα ένα σχολείο στην Τρίπολη ετοιμάζεται να κλείσει τις πύλες του, καθώς υπάρχουν τρία κρούσματα ανάμεσα στους μαθητές. Φυσικά, δεν μπορούμε να γράψουμε τίποτα παραπάνω, ώσπου να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Παράλληλα, τα κρούσματα του μεταλλαγμένου ιού στη χώρα μας έχουν ξεπεράσει τα 700, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αν δεν έχει χτυπήσει το καμπανάκι του συναγερμού ως σήμερα στον νομό μας ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από το «κόκκινο», ήρθε η ώρα.

Ειδήσεις: 

55 Σχόλια

ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;;;;;

"Οι συμφορές δεν είναι βέβαια ασυνήθιστες, όμως κανείς δεν τις πιστεύει, ώσπου να του πέσουν στο κεφάλι. Και στον κόσμο υπάρχουν και επιδημίες..." Αλμπέρτ Καμύ, "Η Πανούκλα" 1943.

Εδώ η άλλη είχε διαγνωστεί με κορωνοιο και έστελνε τα παιδιά της σχολείο! Ποιο * πεθαίνεις!

@ Kiki κάτι άλλο εννοούσε ο μεγάλος τερματοφύλακας Αλβέρτος , κάνε μια προσπάθεια ακόμη

Και γιατί κανείς δεν γράφει για την ανύπαρκτη αστυνομία; Γιατί δεν κάνουν ελέγχους στις κεντρικές πλατείες;

@23:01 - Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο δεν είναι απλό. Είναι παράνομο και υπάρχει πρόστιμο. Όταν υπάρχει κρούσμα στην οικογένεια μπαίνουν όλοι σε καραντίνα. Αν σπάσεις την καραντίνα και μάλιστα με τέτοιο τρόπο τότε υπάρχουν οι νόμοι. Είναι πολύ σοβαρό αυτό που γράφεις. Κάνε καταγγελία. Μπορεί να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές από τέτοιες συμπεριφορές ή να ταλαιπωρηθούν συμπολίτες μας. Δεν είναι αστείο.

@19:54 - Η απολύμανση στις επιφάνειες γίνεται απλά για να γίνεται. Το όλο θέμα είναι η αναπνευστική μετάδοση. Σωστός αερισμός σε όλους τους κλειστούς χώρους, χειρουργικές μάσκες στα παιδιά, όχι απλές υφασμάτινες και ffp2 οι ενήλικες. Δευτερευόντως, έχω διαβάσει ότι κάνουν δουλειά κάποιες συσκευές που καθαρίζουν τον αέρα σε κλειστούς χώρες.

Αυτά δυστυχώς να τα βλέπουν μερικοί συμπολίτες μας που διαμαρτυρονται, δικαίως θα πω ως ένα βαθμό γιατί είναι δύσκολη η όλη κατάσταση σαφώς, αλλά να έχουμε και μυαλό μέσα στο κεφάλι μας, δεν γίνονται όλα αυτά άνευ λόγου και αιτίας, τα μέτρα, οι αποστάσεις, οι απαγορεύσεις στις μετακινήσεις κ.ο.κ. Παραθέτω και έναν σύνδεσμο για να δείτε στα σχόλια του τι εννοώ. https://www.arcadiaportal.gr/news/apagoreysi-eos-pasha-gia-ti-metakinisi-ektos-nomoy

Αυτά δυστυχώς να τα βλέπουν μερικοί συμπολίτες μας που διαμαρτυρονται, δικαίως θα πω ως ένα βαθμό γιατί είναι δύσκολη η όλη κατάσταση σαφώς, αλλά να έχουμε και μυαλό μέσα στο κεφάλι μας, δεν γίνονται όλα αυτά άνευ λόγου και αιτίας, τα μέτρα, οι αποστάσεις, οι απαγορεύσεις στις μετακινήσεις κ.ο.κ. Παραθέτω και έναν σύνδεσμο για να δείτε στα σχόλια του τι εννοώ. https://www.arcadiaportal.gr/news/apagoreysi-eos-pasha-gia-ti-metakinisi-ektos-nomoy

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΣΑΡΑΝ. ΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

ψυχραιμία , επιδημία είναι θα περάσει από πάνω μας και θα φύγει. βγείτε έξω στο ήλιο για βιταμίνη D και αγνοήστε τους τυφλοποντικες.

Σοβαρευτείτε λιγάκι. 16 κρούσματα και πανικοβληθήκατε; Κλειστείτε στους τάφους από τώρα. Αυτό σας αξίζει. Και η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της και οι πολίτες πειθαρχούν. Αυτοί που δεν κάνουν τη δουλειά τους είναι οι κυβερνώντες και οι "ειδικοί".

Στον ήλιο βγείτε και μαζέψτε βιταμίνη D, κάνει πράγματι καλό στο ανοσοποιητικό. Το πρόβλημα είναι ότι το απογεύματα οι "μανούλες" και οι "μπαμπάδες" δεν βγαίνουν περίπατο αλλά κάνουν μαζώξεις στα σπίτια με κλειστά παράθυρα και τα παιδιά τους παίζουν στα δωμάτια. Βιταμίνη D ούτε με τα κιάλια. Και αυτές οι μαζώξεις δεν είναι μεταξύ δύο συγκεκριμένων νοικοκυριών. Κάθε απόγευμα πάνε σε άλλους. Με αποτέλεσμα να πηγαίνουν όλα τα μέτρα περίπατο. 16 κρούσματα για τον πληθυσμό της Αρκαδίας είναι τεράστιο νούμερο. Το όριο για να μην γίνουμε κόκκινοι είναι περίπου 10 κρούσματα την ημέρα.

@09:46 - Ούτε όλοι οι πολίτες πειθαρχούν, ούτε η αστυνομία κάνει καλά την δουλειά της. Ατελείωτος ο αριθμός με τις μυτόγκες έξω. Ατελείωτος ο αριθμός όσων φοράνε τις ακατάλληλες απλές υφασμάτινες. Ακόμα και οι καλές Ελληνικές χειρουργικές μάσκες είναι πάμφθηνες πλέον. 9 λεπτά η μάσκα, τίποτα. Ούτε τον αριθμό τηρούν πολλά μαγαζιά, ούτε ραντεβού, κτλ. Οι χειρότεροι από όλους πάντως δεν είναι οι μαγαζάτορες. Είναι οι απογευματινές επισκέψεις στα σπίτια. Εκεί γίνεται η διασπορά. Εκεί είναι το πρόβλημα. Πάμε να την πατήσουμε σαν νομός 1 μήνα πριν την άνοιξη και ενώ προχωράνε οι εμβολιασμοί. Κρίμα.

Παύλο ψευταράκο άκου να μαθαίνεις ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ζώο και φυσικά θα παίξουν τα παιδάκια με άλλα παιδάκια στα σπίτια, αναρωτιέμαι έχεις φίλους;;;;;;;

Τα πράγματα είναι απλά. Υπάρχουν οι χαζοί που δεν πιστεύουν. Αυτοί που πιστεύουν αλλά δεν τηρούν τα μέτρα. Η αστυνομία που δεν ελέγχει. Οι κουτοπόνηροι, κλασσικοί Τριπολιτσιώτες. Ευτυχώς οι περισσότεροι τηρούν τα μέτρα. Ευτυχώς τα παιδιά δεν μεταδίδουν για αυτό και όλα τα τέστ στα σχολεία μετά από κρούσμα βγαίνουν αρνητικά. Απλά χαλαρώστε και θα περάσει και αυτό. Το πολύ πολύ να κλείσουν τα μαγαζιά και τα σχολεία. Την επόμενη εβδομάδα θα είναι κλειστά τα σχολεία στη Τρίπολη πιστεύω. Θα φροντίσει ο δήμαρχος.

Και πες ότι βαζουν περισσότερη αστυνόμευση,να διαλύουν τα "πηγαδακια"και το συνωστισμό εξω και να κόβουν πρόστιμα!Με τις συναθροίσεις στα σπίτια τι γίνεται?Μπορεί ν εισβάλλει η αστυνομία σε ιδιωτικό χώρο?Εμένα για παραδειγμα με έχει πρήξει η κουμπάρα ν έρθει επίσκεψη ν παίξουν τα παιδια μας,και μένουν Λακωνία.Αν το δεχτώ,πως αυτό μπορεί η αστυνομία ν το ελέγξει?Γιατί απο κατι τετοια φτάσαμε εκει που φτάσαμε.Αμα δε τοκαταλαβαινει απο μόνος τ ο καθενας ν προφυλάσσει τον εαυτό τ και την οικογενεια τ,τι ν σ κανει κ η αστυνομία,κ ο δήμαρχος κ ο υπουργός Υγείας και ο πρωθυπουργός μαζιαα

Αυτοί που δε πιστεύουν με γεια τους με χαρά τους!Δικαιωμα τους!!!αμα όμως αρρωστήσουν με επιπλοκες(μη το παιζετε άρρωστοι.ολοι εχουμε παραπανίσια κιλά,πολλοί καπνίζουν,λιγο ζαχαρακι,λιγη πίεση,άλλοι με σοβαρά προβλήματα,κ οι εναπομείναντες τέλειοι κ υγιέστατοι σιγουρα εχουν κάποιον στην οικογένεια με κάτι από τα παραπάνω,επομένως ΟΛΟΙ ανήκουμε σε ευπαθή ομαδα)ν υπογράψουν χαρτι επίσημα ότι δε θ νοσηλευόταν.Κ ν αφήσουν τη θεσούλα στη μεθ κενή για εμάς τους μ@@@ που πιστεύουμε αυτα τα ψέμματα.Δε θέλετε,δεν έχετε!ντρικια πραγματα ομωσ!!!

@11:37 Και βέβαια έχει φίλους. Σύσσωμη τη συμμορία των πέντε π.χ., αν και τον θεωρούν κάπως φλούφλη, μιλάει πολύ και γι' αυτούς τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αυτοί περιορίζονται σε γηπεδικές ατάκες και καθαρίζουν.

Τις δικαιολογίες τ τυπου"για το παιδί μηδέν τις αφήσουν μερικοι.Αυτοι που βγαίνουν έξω λυσσάν ε οι ίδιοι με τουσ καφεδες κ τα τσιγαρα τους Ειναι οι γνωστοί γυρολογοι.Δε κόβεται η συνήθεια.ας παλουκωθουμε ολοι μέσα,μόνο για τα βασικά εξω,μπας κ περασει η αρρώστια.ξαφνικα ολοι ανησυχουν για τη κοινωνικοποίηση των παιδιών τουσ!εχουν φριξει οι πολυκατοικίες από τους καβγάδες και τα ξεκατίνιασματα μπροστά στα παιδιά,τους δίνουν ν σαβουρωνουν οτι ν ναι κ αυτό που μασ μάρανε εν μέσω πανδημίας είναι για το αν θ παίξουν τα παιδια!υ.γ.εχω 2 παιδιά.κ αυτο που με νοιάζει είναι ν ναι καλα στην υγεία τους

Μας δουλεύουν κανονικά! Βγαλαν λιγη γρίπη και αμέσως τους δηλώνουν covid. Χαλαρώστε λιγο

Η ψυχική υγεία εχει ΏΣ αφετηρία το σπίτι πρωτίστως.Η βόλτα,το σχολείο και όοολα τα υπόλοιπα είναι δευτερευούσης σημασίας.Περνάμε δύσκολη περίοδο.Μην παίζουμε με αυτά και ας ακούμε τους ειδικούς.Δεν σπούδασαν τζάμπα.Μόνο όταν το κακό χτυπά τη δική μας πόρτα ξυπνάμε και πιστεύουμε.Αλλά τότε είναι πολύ αργά.

Για εμένα φταίει κατά κύριο λόγο η απόκρυψη στοιχείων αυτών που νοσούν!!! Χωρίς να γνωρίζουμε ποιοί είναι πώς θα ξέρουμε εαν έχουμε έρθει σε κάποιου είδους επαφή?? Κάποιοι που νοσούν αλλά είναι ασυμπτωματικοί κυκλοφορούν έξω...ανενόχλητοι!!!!

Όσο για τα σχολεία δε φταίνε Δημοτικά και Παιδικοί!!!! Αυτά αν και μικρά υπακούουν πιστά!!!!Αυτά που δεν τηρούν ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ είναι τα παιδιά ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!!!! Δεν μπορούν να συγκρατήσουν τις ορμές τους !!!Κάθε στενό και ζευγαράκι!!!! Ας μαζευτούν λιγάκι!!! ΕΛΕΟΣ!!!

οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων κυρίως Γυμνασίων και Λυκείων της Πόλεως έχουν κάνει κάποια ενέργεια? κάποια επικοινωνία? έχουν κάποια απάντηση ότι π.χ. δεν υπάρχει πρόβλημα και συνεχίζονται τα δια ζώσης? σήμερα όπως κατάλαβα το 1/3 των μαθητών των λειτουργούντων τμημάτων απουσίαζαν από φόβο μην τους σκάσει. Τι θα γίνει θα ενεργοποιηθεί κανένας ή θα περιμένουν να κλείνουν ένα ένα τα τμήματα. Τα παιδιά δεν έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νοσήσουν σύμφωνοι αλλά οι γονείς με υποκείμενα νοσήματα? οι παπούδες που είναι στα ίδια σπίτια? Ενεργοποιηθείτε ρε παιδιά κέντε μια σοβαρή ενέργεια κάντε κάτι...

H Κική ξέρει.Εσυ τι ξέρεις;Τα λόγια ήταν σε εισαγωγικά αυτούσια. Μήπως να σου κάνω ανάλυση για το Κακό στον κόσμο και τις μορφές του;Μία είναι η έλλειψη ανθρωπισμού και οι συνισταμένες της.

Πεστα!!πεστααααααα!!!τα βλέπω κ γω οταν σχολανε!καβάλα το ένα με το άλλο!μετα πανε στουσ γονείς τουσ σπιτι κ νασου απο που κολλάς!!!

Απουσίαζαν μήπως τους σκάσει ΑΛΛΑ όλα βολτάρουν έξω !!! Και πέρα από αυτό όταν τους λένε οτι κλείνουν το τμήμα και πρέπει να μπούν σε καραντίνα δε πρέπει να μπεί σε καραντίνα όλη η οικογένεια??? Εγώ ξέρω οικογένεια που δεν το τήρεισαι αυτό!!! Ούτε το παιδί ούτε κ κανένας άλλος από την οικογένεια!!!Μετά αναρωτιόμαστε πώς υπάρχει διασπορά!!!!

Μην γκρινιάζετε όλοι.. Καθίστε και απολαύστε το... κάθε μέρα γίνεται χαμός έξω..ποιο λοκνταουν όταν όλοι συμπεριφερόμαστε σαν να μη συμβαίνει τίποτα..Για αυτό μη γκρινιάζετε και να κοιτάξουμε όλοι τα μούτρα μας και θα δούμε ποιός φταίει..

Ο καθενας με το δικο του. Τι σας εφταιξαν τα ζευγαρια μωρε μηπως να σταματησουμε να αναπνεουμε κιολας?

@ 14:27 δεν διαφέρεις καθόλου από δαύτους αν δεν πήρες το 100. Συνέβαλες στην διασπορά εφόσον τους άφησες να κυκλοφορούν και να διαδίδουν. Και ακόμη έχεις καιρό να αφήσεις το πληκτρολόγιο και να πιάσεις το τηλέφωνο για να εξιλεωθείς. Διαφορετικά μας λες πως είσαι δειλός και χρειάζεσαι υποστήριξη.

@11:37 Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν ανάμεσα και στα κοινωνικά ζώα μακάκες. Φαντάζομαι εσύ θα το ξέρεις καλά αυτό

Δεν είπαμε να σταματήσετε να αναπνέετε!!!! Για να συνεχίσουμε να αναπνέουμε όλοι μας το λέμε!!!! Πρέπει και επιβάλλεται να γίνετε υπέυθυνα άτομα!!! Και μη φοβάστε!!! Δεν θα είναι για πάντα ο covid!!! Καλά να είστε και θα έχετε άπλετο χρόνο για φλέρτ!!! Κ εμείς περάσαμε από τις ηλικίες σας δε φυτρώσαμε στα 30!!!

Ντροπή σε όσους λένε να κλείσουν τα σχολεία. Τα παιδιά μας πρέπει να πάνε σχολείο και είναι πολύ μικρό ο αριθμός 2 με 3 κρούσματα σε κάθε σχολείο. Την μεγαλύτερη ευθύνη έχουμε Εμείς οι γονείς που μαζευόμαστε στη πετρινου, όλοι με ένα καφέ στο χέρι Και κανένας να μη φοράει μάσκα. Ας θυσιάσουμε λοιπόν το καφέ μας προς χάρη των παιδιών μας γιατί πρέπει να πάνε σχολείο.

@11:37 - Δεν έχω φίλους, επειδή εσύ είσαι ψεκασμένος; Δυνατό επιχείρημα. Μπορούμε να συναντιόμαστε με τους φίλους μας, σε εξωτερικούς χώρους με μάσκα. Πακέτο είναι αλλά για αυτό το λέμε πανδημία. Γιατί υπάρχει πρόβλημα. Η ζωή μας θα είναι ξανά ίδια σε μερικούς μήνες. Με όπλο τον εμβολιασμό. Εσύ θα κάνεις εμβόλιο;

Ο μπαμπάς σου οδηγάει με την ίδια ταχύτητα σε στεγνό δρόμο και σε δρόμο με πάγο; Ή μήπως όχι; Και μήπως εάν έχει πολύ πάγο δεν παίρνει καν το αυτοκίνητο; Ήρεμα ρωτάω.

Η επίκληση της "φυσιολογικότητας" σε μη φυσιολογικές καταστάσεις είναι ανοησία. Ότι σπέρνεις, θερίζεις. Και πάλι καλά μέχρι εδώ που φτάσαμε με την κατάσταση που επικρατούσε. Τώρα, relax and enjoy...

@21:56 - Μπράβο σου αν έχεις κάνει το εμβόλιο. Να ζητήσω συγγνώμη για τι πράγμα; Για τις προσβολές σου; Δεν ντρέπεσαι που το γράφεις;

Εφοσον περασες την ηλικια αυτη καταλαβαινεις. Τι θα πεις στα ζευγαρια να μην ειμαστε μαζι να μην ερχομαστε σε επαφη? Ελεος ρε παιδια 16 χρονων ειμαστε στην καλυτερη ηλικια και θα μας πειτε να μην κανουμε σχεσεις επειδη υπαρχει κορωνοιος χαχαχα τι αλλο θα ακουσουμε!

@13:53 Μαθητή: Αν νομίζεις πως είσαι στην καλύτερη ηλικία επειδή κάνεις αυτό που ενστικτωδώς κάνουν και τα ζώα βάσει της ηλικίας τους πρέπει να ταρακουνηθείς. Στα 25 θα αυτοκτονήσεις από τη ρουτίνα. Συνέχισε, όπως το πας Θα βαρεθείς και τα κόλυβα

@17:46 @21:21 Συμφωνώ απόλυτα με τον /την φίλο/φιλη 17:46!!! Έτσι!!! Πείτε τα λιγάκι μήπως και ξυπνήσουν!!! Η μόνη ασχολεία τους είναι τα πουλ@κια τους!!! Όταν όμως χαρτζηλικώνοντε από μπαμπάδες, μαμάδες, παππούδες και γιαγιάδες για να το παίξουν γκομενάκια πρέπει να σκεφτούν πως θα τους προστατέυσουν και όχι πώς θα τους στείλουν στον άλλο κόσμο!!! Γιατί μετάαα τέρμα ο μα'ι'ντανός τέρμα και τα γκομενιλίκια!!!

Ο ιός χτυπά κ τους νέους.προσεχε τωρα κ φυλάξου για ν ζήσεις κ ν γκομενιζεισ κ μετά όσο θες.κ θ σ δωσω κ μια συμβουλή καλη:δεν είσαι τωρα στη καλύτερη ηλικία.αν είσαι επιμελής,κ διαβάσεις κ επειδή σε κόβω οτι εισαι αγόρι,θ περάσεις στο Πανεπιστήμιο κ κει ν δεις φλερτ κ γκόμενά.ασε τισ σειρήνες τωρα γιατι μονο το μυαλό θ σ παρουν κ έτσι όπως είναι κ αναποφάσιστα θ σε παρατήσουν κιολασ κ θ κλαις.εχεισ ν γνωρίσεις χαρες....κοιτα ν ζήσεις,Κ ν προσέξεις κ ν διαφυλαξεις το υπέρτατο αγαθό το δικό σ κ της οικογένειας σου:την υγεία σου

Α δεν παει κανενας σας καλα εδω μεσα. Ο αλλος μου λεει οτι θα αυτοκτονησω στα 25 χαχαχαχαχα. Γιατι? Επειδη περναω καλα και δε μιζεριαζω. Πολυ ωραια λογικη χαχαχαχα. Τι να πω. Το πηγατε σε αλλο λεβελ εγω ειπα πως δεν φταιν τα ζευγαρια για τον κορωνοιο αμεσως να ρθουν οι 50ρηδες αντρες και γυναικες που δεν αφηνουν την κορη τους να βγει απτο σπιτι για να με κραξουν. Λογικα η ζωη σας ξεκινησε στα 40 να φανταστω! Τραγικοι τουλαχιστον. Αντε bye

@ 19:34 Πως ήσουν χάχας φαινότανε. Οτι έφτασες Λύκειο δείχνει πολλά. Τα ζώα λειτουργούν με το ένστικτο, στους ανθρώπους που το ελέγχουν λέγεται συναίσθημα. Αν δεν, είπαμε! Χαιρέτα και τους δικούς σου!

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.