Εξαιρετική διαιτητική παρουσία του Βεργέτη στο Βόλος - Άρης

Εξαιρετική διαιτητική παρουσία του Βεργέτη στο Βόλος - Άρης

Οκτώβριος 03, 2022 - 18:14
1 σχόλια

Ο Χρήστος Βεργέτης στο δεύτερο παιχνίδι του στην Super League σφύριξε την αναμέτρηση του Βόλου με τον Άρη πραγματοποιώντας μια υποδειγματική διαιτησία κερδίζοντας εξαιρετικές κριτικές.

Το παιχνίδι αυτό δεν ήταν εύκολο μιας και δύο τόσο επιθετικές και ποιοτικές ομάδες θα έρχονταν αντιμέτωπες ωστόσο ο Αρκάς διαιτητής πήρε άριστα τόσο στην διαχείριση όσο και στις κρίσιμες αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει.

Κυρίως δε στην φάση του κερδισμένου πέναλτι του Βόλου ο Χρήστος Βεργέτης με σιγουριά και αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας πως έχει τον πλήρη έλεγχο υπέδειξε την άσπρη βούλα σε μια ολόσωστη απόφαση στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πέραν όμως του πέναλτι και η γενική του παρουσία αφήνοντας σε πολλές περιπτώσεις την ροή με το παιχνίδι να παίρνει γρήγορο τέμπο ήταν στα πολύ θετικά μιας άψογης δικής του διαιτητικής παρουσίας στο παιχνίδι αυτό.

Μάλιστα και στις κριτικές των επίμαχων φάσεων ο Χρήστος Βεργέτης απέσπασε τα εύσημα για την πολύ καλή του διαιτησία στο παιχνίδι αυτό μεταξύ του Βόλου με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.