Έτσι θα γίνουν τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ για την Γ’ Εθνική

Έτσι θα γίνουν τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ για την Γ’ Εθνική

Οκτώβριος 04, 2022 - 10:11
3 σχόλια

Οι πενήντα τρεις πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι τρεις δευτεραθλήτριες ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά πενήντα έξι ομάδες, θα πάρουν μέρος στους αγώνες κατάταξης για τον προβιβασμό στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Θα συγκροτήσουν 8 ομίλους των 7 ομάδων από τους οποίους θα προβιβασθούν οι τρεις πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης από κάθε όμιλο στην νέα Γ’ Εθνική κατηγορία την καινούρια ποδοσφαιρική σεζόν.

Σε περίπτωση που κάποια ομάδα που θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην ΄Γ Εθνική κατηγορία δεν επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή, το δικαίωμα θα το αποκτήσουν κατά προτεραιότητα οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου που κατέλαβαν τις επόμενες θέσεις στην τελική βαθμολογική κατάταξη.

Συνολικά αναμένεται στο τέλος των πρωταθλημάτων ΕΠΣ να προβιβασθούν από τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2023 - 2024, είκοσι τέσσερις συνολικά ομάδες όπου θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Το πρωτάθλημα των πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ. θα διεξαχθεί μετά από κλήρωση σε ένα γύρο, όπου κάθε σωματείο θα αγωνιστεί σε 3 αγώνες εντός, 3 αγώνες εκτός και ένα ρεπό. Ο καταρτισμός των ομίλων θα γίνει ως εξής:

Ο νομός μας θα βρεθεί στον ΄5ο όμιλο μαζί με τις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ Κεφαλληνίας, Ζακύνθου, Αχαίας, Ηλείας, Μεσσηνίας και Λακωνίας.

Αναλυτικά οι 7 όμιλοι

1 ος ΟΜΙΛΟΣ: ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ, ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α΄.

2 ος ΟΜΙΛΟΣ: ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Β΄, ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

3 ος ΟΜΙΛΟΣ: ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ, ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. 

4 ος ΟΜΙΛΟΣ: ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.

5 ος ΟΜΙΛΟΣ: ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ, ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ, ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ. 

6 ος ΟΜΙΛΟΣ: ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ, ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Β΄. 

7 ος ΟΜΙΛΟΣ: ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ Β΄, ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Α΄, ΕΠΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

8 ος ΟΜΙΛΟΣ: ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΕΠΣ ΧΙΟΥ, ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ, ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ Α΄.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Εσω δεν μπορειτε να ξεκινησετε το τοπικο σχεδιάζεται τα μπαραζ εσεις.Ποσα θελετε να μας τρελανετε ρε .........Συνελθετε λιγακι ....

XAAXXAXAXAXA

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.