Εστιατόριο «All Seasons Paradise»: Στιγμές χαλάρωσης με εκλεκτό φαγητό σε ένα μέρος φωλιασμένο στην καρδιά Μαινάλου (pics)

Εστιατόριο «All Seasons Paradise»: Στιγμές χαλάρωσης με εκλεκτό φαγητό σε ένα μέρος φωλιασμένο στην καρδιά Μαινάλου (pics)

Σεπτέμβριος 23, 2021 - 12:04
1 σχόλια

Σας προσκαλούμε να απολαύσετε ένα λαχταριστό γεύμα στο εστιατόριο του  «All Seasons Paradise», μόλις 3,5 χιλ μετά το χωριό Χρυσοβίτσι, προς την Στεμνίτσα.

Σε ένα μαγευτικό, κομψό, σοφιστικέ περιβάλλον, με vintage αύρα μέσα στα έλατα, το εστιατόριο του ξενοδοχείου «All Seasons Paradise» σας περιμένει για να σας χαρίσει υπέροχες στιγμές χαλάρωσης, με εκλεκτό φαγητό και μία προσεγμένη λίστα κρασιών.

Ο χώρος μας διαθέτει γήπεδα ποδοσφαίρου, tennis και basket, παιδική χαρά, στίβο τοξοβολίας για μικρούς και μεγάλους, δεντρόσπιτο για τα παιδιά, και δύο πανέμορφες λίμνες με χρυσόψαρα…

Ανοιχτό κάθε Κυριακή μετά τις 13:00.

Απαραίτητη η κράτηση στο τηλέφωνο 6971902691

Διεύθυνση: Hotel All Seasons Paradise, 30ο χιλιόμετρο Επαρχιακής οδού Τρίπολης – Στεμνίτσας, 3,5 χιλιόμετρα μετά το χωριό Χρυσοβίτσι.

www.allseasonsparadise.com


Υπάρχει 1 Σχόλιο

θα ήθελα πολύ να πάω, αλλά δεν έχω κάνει εμβόλιο ! ΛοΛ καθάρματα μπλε συριζαίοι, τελειώσατε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.