Εστίαση - Τρίπολη: Παράταση στη δωρεάν παραχώρηση κοινοχρήστων χώρων για επιπλέον τραπεζοκαθίσματα

Εστίαση - Τρίπολη: Παράταση στη δωρεάν παραχώρηση κοινοχρήστων χώρων για επιπλέον τραπεζοκαθίσματα

Δεκέμβριος 04, 2021 - 22:10
6 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021 η ισχύς της άδειάς τους για την επιπλέον ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων λόγω COVID-19 σε κοινοχρήστους χώρους σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης προς τους επαγγελματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο δήμαρχος Τρίπολης αποφάσισε  την παράταση ισχύος όλων των ειδικών αδειών, για προσωρινή παραχώρηση επιπλέον κοινοχρήστων χώρων για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, που εκδόθηκαν λόγω covid-19, έως 31-12-2021.

Η παράταση ισχύος χορηγείται με βάση τις διατάξεις του άρθρου 83 του Ν. 4850/2021 (ΦΕΚ 208/Α΄/2021 ).


6 Σχόλια

Όση άπλα και να έχει εγώ δίπλα δίπλα με εμβολιασμενους (που κολλάνε και μεταδίδουν) ανεξέλεγκτα δεν θα καθησω. Αντε γειά!

Για την ισότητα των όπλων κάτι επιπλέον πρέπει να παραχωρηθεί και στους γύφτους που διαφορετικά θα παραμείνουν μόνο σ'αυτά που καταπατούν ή κατακτούν μόνοι τους!

@00:18 αν σε καιει τόσο πολύ ο κορονοϊός θα έπρεπε να είχες εμβολιαστεί από χθες. Τα υπόλοιπα είναι εξυπνάδες για να χεις να λες.

Σιγά μην καθίσουμε έξω στο κρύο.Κάθε βράδυ,ακόμα και Σάββατο βράδυ,έρημη πόλη.Οι εμβολιασμένοι δε βγαίνουν;Γιατί άραγε;

@19.28: γιατί πολύ απλά συνηθίσαμε αλλιώς και κάνουμε άλλες δραστηριότητες που δεν έχουν να κάνουν υποχρεωτικά με καφέ. Ίσως η πανδημία να μας βγει τελικά σε καλό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.