Έριξαν ξύλο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής

Έριξαν ξύλο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής

Φεβρουάριος 18, 2020 - 17:03
0 σχόλια

Σκηνές ροκ και άπειρου ποδοσφαιρικού κάλους διαδραματίστηκαν στην Πάτρα καθώς σύμφωνα με το Tempo24 οπαδοί της Παναχαϊκής συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου έξω από το γήπεδο της Αγυιάς για να υποδεχθούν με άγριες διαθέσεις την αποστολή της ομάδας τους μετά την ήττα τους εκτός έδρας από τον Λεβαδειακό.

Όταν έφτασε το πούλμαν με τους παίκτες από το παιχνίδι με το Λεβαδιακό, δεν τους επέτρεψαν να κατέβουν πετώντας μπουκάλια νερού με τους οπαδούς της Παναχαϊκής να φωνάζουν συνθήματα κατά της ομάδας τους και επιπλέον κατηγόρησαν τους αρμοδίους για στημένο ματς, ενώ υπάρχει και πληροφορία πως τα πράγματα ξέφυγαν και έπεσε αρκετό ξύλο όταν οι ποδοσφαιριστές βγήκαν από το πούλμαν.

Στο σημείο που σημειώθηκε το επεισόδιο ανάμεσα στα μέλη της πατρινής ομάδας και τους οπαδούς έφτασε η αστυνομία όπου και πήρε καταθέσεις από τους ποδοσφαιριστές για το απίστευτο αυτό περιστατικό.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.