Έργα πάνω από 4 εκατ. ευρώ σε Τρίπολη, Μεγαλόπολη και Γορτυνία (pics,vid)

Έργα πάνω από 4 εκατ. ευρώ σε Τρίπολη, Μεγαλόπολη και Γορτυνία (pics,vid)

Ιούνιος 04, 2021 - 14:41
9 σχόλια

Στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπογράφηκαν μεταξύ του κ. Νίκα περιφερειάρχη Πελοποννήσου, του δήμαρχου Τρίπολης Κ. Τζιούμη, του δημάρχου Γορτυνίας Ευστ. Κούλη και του Α. Χριστογιαννόπουλου δήμαρχου Μεγαλόπολης, έργα ύψους πάνω από 4 εκατ. ευρώ για την Αρκαδία.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν έργα οδοποιίας στην Αρκαδία σε συνεργασία με την ΤΑΠΤΟΚ. Ο κ. Νίκας μίλησε αναλυτικά για τα έργα επισημαίνοντας ότι διατέθηκε το ποσό των 2.300.000 ευρώ για τη βελτίωση τεσσάρων κόμβων, στους οποίους έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα.

Αυτοί οι κόμβοι είναι στη Σκοπή, στην Καρκαούλου, στις Ρίζες και στου Πλάτσα.

Επίσης υπογράφηκαν 3 ακόμα έργα 2.400.000 ευρώ για την ασφαλτόστρωσης του δρόμου προς το Χιονοδρομικό, τη βελτίωση του δρόμου Τρίπολης - Σπάρτης και του δρόμου από την Τρίπολη προς τον Πύργο.

Έως τον Αύγουστο θα έχει αλλάξει η εικόνα των παραπάνω δρόμων

Ο κ. Τζιούμης, δήμαρχος Τρίπολης, ευχαρίστησε τον κ. Νίκα και μίλησε για τα έργα που θα λύσουν πολλαπλά προβλήματα. Επίσης και κ. Κούλης μίλησε για τη σημασία ολοκλήρωσης των παραπάνω έργων.

Ο κ. Χριστογιαννόπουλος μίλησε για τα έργα που θα γίνουν σε 58 χιλιόμετρα στον Δήμο, αλλά και για την ανάγκη στήριξης του Δήμου σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο για τη Μεγαλόπολη.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Έργα πάνω από 4 εκατ. ευρώ σε Τρίπολη, Μεγαλόπολη και Γορτυνία


9 Σχόλια

Τζιούμης σε είκοσι μήνες έχει φέρει τόσα λεφτά για έργα στο δήμο που κανείς άλλος δεν είχε φέρει

Φοβερό!!! Τόσα πολλά λεφτά!!! Τι θα τα κάνετε ρε παιδιά??? Πόσα κιλά ηλιόσπορους θα πάρετε??? Ντροπή σας γιατί δεν δίνεται από 10 ευρώ στους ήδη άνεργους της "Δημόσιας" ΔΕΗ να πάρουν οι άνθρωποι 10 φρατζολες ψωμί.

Επειδή είμαι άσχετος, κάπου άκουσα πως προβλέπεται να γίνει δρόμος στην τεγεα που να ενώνει Ρίζες με τον δρόμο Τρίπολη-Σπάρτη; Ισχύει κατι τέτοιο;

Μελέτες για τους κόμβους έχετε;;;;; αδειοδοτήσεις θα πάρετε;;;;; Ή θα τους κάνετε με τεχνικές εκθέσεις μιας παραγράφου ως συνηθίζεται στις τεχνικές υπηρεσίες;;;;

Γιατί να φορέσει 22.13 αφού προστατεύεται από τον αρχηγό της φιλελευθέρου (που διαβάζει την μεγάλη επανεκκίνηση,αυτούς δεν τους κολλάει) που τον έχρησε περιφερειάρχη με εντολή στους αυτόχθονες ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν μονοκούκι.

Καλά, οι Δήμαρχοι παιζουν τον ρόλο του καραγκιόζη.. Τα χρήματα που αναφέρονται είναι για κόμβους στους οποίους δεν υπάρχει αρμοδιότητα των Δήμων. Η μελέτη για την επικαιροποιηση αυτών που υπαρχουν απο την προηγουμενη διοίκηση έχει κοστισει με απευθείας ανάθεση από το ΤΑΠ ΤΟΚ 40000 ευρώ σε μελετητικο γραφείο της Αθήνας. Όσο οι συμφωνίες με τους δήμους είναι για κολωνακια και υλικά σημανσης

Δεν έχετε όραμα δεν έχετε πρόγραμμα ότι νάναι αρκεί να φαίνεται ότι κάνετε κάτι.Σιγά τα έργα κ. Νίκα. Τις γλάστρες που κουβαλάς (για τους Δήμαρχους) θα τους πάρεις στο λαιμό σου.

Ό,τι ανακοίνωσε πάλι ο Νίκας είναι όλα έργα Τατούλη - Γιαννακούρα . Και σε ό,Τι αφορά τους Δήμους , σε συνεννόηση με τους προηγούμενους Δημάρχους .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.