Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά μέσα στο ίδιο του το σπίτι δέχθηκε υπερήλικας στην Τρίπολη

Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά μέσα στο ίδιο του το σπίτι δέχθηκε υπερήλικας στην Τρίπολη

Απρίλιος 02, 2021 - 19:16
59 σχόλια

Αγέλη μεγαλόσωμων αδέσποτων σκύλων στην περιοχή του 11ου Συντάγματος Πεζικού εισέβαλε σε κοτέτσι οικίας που βρίσκονταν πουλερικά.

Ο 91χρονος ιδιοκτήτης της οικίας άκουσε τον θόρυβο και πετάχτηκε έξω να δει τι γίνεται.  Εκεί αντιλήφθηκε ότι αδέσποτοι σκύλοι είχαν μπει στο κοτέτσι με σκοπό να φάνε τις κότες.  Προσπάθησε να σώσει την περιουσία του, με αποτέλεσμα τα πεινασμένα ζώα να αντιδράσουν και να του επιτεθούν.

Τον τραυμάτισαν στο πόδι και όπως μας αναφέρει ο καταγγέλλων, αν ο γιος του που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση δεν είχε παρέμβει θα τον είχαν τραυματίσει σοβαρά.

Δείτε τι μας κατήγγειλε ο κ. Πέτρος Τούζος γιος του θύματος:

Εχθές περί ώρα 8:30 μία αγέλη σκύλων περίπου πέντε με έξι εισήλθαν στην ιδιοκτησία μου όπου είχα δύο κοτέτσια και περίπου 120 κότες όπου σχεδόν όλες τις σκότωσαν, το αντιλήφθηκε η μητέρα μου με πήρε τηλέφωνο να πάω εκεί και στην πορεία ο πατέρας μου ιερέας 91 χρόνων έτρεξε να πάει να διώξει τους σκύλους που κατασπάραζαν τις κότες. Στην προσπάθειά του αυτή ένας σκύλος δάγκωσε το δεξί του πόδι στο γόνατο και στην κνήμη, ο γέροντας έπεσε κάτω χτυπώντας τον ώμο του, ευτυχώς δεν έσπασε κάτι και εγώ ήδη είχα φτάσει στα κοτέτσια μου όπου αντιλήφθηκα τον πατέρα μου να τον δαγκώνει ο σκύλος και οι άλλοι να πνίγουν τις κότες. Τα εκδίωξα ενώ το παντελόνι του πατέρα μου ήταν σκισμένο από τα δαγκώματα και το πόδι του έτρεχε αίμα, φοβήθηκα μην είχε γίνει χειρότερο κακό και τον πήγα σπίτι κάλεσα την αστυνομία όπου ανταποκρίθηκε άμεσα και διαπίστωσαν οι δύο αστυνομικοί που ήρθαν τα προαναφερόμενα στην πορεία πήγα τον πατέρα μου στον πλησιέστερο γιατρό.
 

Δείτε την φωτογραφία του κ. Τούζου

Ειδήσεις: 

59 Σχόλια

Να μας πουν οι φιλόζωοι της πολης που τα ταΐζουν με κεσεδακια,η φιλοζωική,ο δήμος Τρίπολης ακόμα και η κυρία που περιφέρεται σε όλη την Τρίπολη με τα δύο μεγαλοσωμα δεμένα και το άλλο ελεύθερο να τρέχει τι γινεται σε αυτή την περίπτωση και αν ήταν κάποιο παιδί τι θα γινόταν.

Έφυγαν τα αδέσποτα από το κέντρο και λύθηκε το πρόβλημα κατά τον κ. Δήμαρχο και τον κ. Αντιδήμαρχο.

Σήμερα μια ηλικιωμένη κυρία Στην πλατεία Βαλτετσίου έριξε σε αγέλη σκύλων (την οποία αναγνωρίζουν τα σκυλιά), μια τσάντα μεγάλη με ωμά κρέατα, την οποία της την προμήθευσε κρεοπωλείο λίγο πιο κάτω.

βλέπετε κε Τούζο τι γίνεται όταν οι κυνηγοί παρατάνε τα σκυλιά που δεν τους κάνουν και αυτά πολλαπλασιάζονται;

@19:33 αν τα σκυλιά ταΐζονταν δεν θα έκαναν επίθεση στο κοτέτσι. Δεν θέλει και πολλή σκέψη για να το καταλάβεις. Αλλά είπαμε. Έχει κολλήσει η βελόνα. Σε κάθε άρθρο για τα αδέσποτα στην Τρίπολη γράφεις το ίδιο και το ίδιο από κακία και εμμονή.

21.41 μόνο κυνηγόσκυλα δεν βλέπουμε σαν αδέσποτα στην Τρίπολη όμως αυτή είναι η διαφορά Εκτός και για σενα είναι όλα σκυλιά κυνηγών.μαθε πρώτα έστω αυτό κ μετα μιλά.κυνηγοσκυλα 35 40 και 50 κιλών μόνο για αρκούδες ειναι

@19:34 Εμφανές πλέον πως δεν υπάρχει ιστορική συνέχεια και η Τρίπολη κατοικείται απο ευνουχισμένους

Αφού χάθηκε ο ...λαγός, τα σκυλιά την πέσανε στις κόττες και τελικά την πλήρωσε ο άνθρωπος.

Σιγουρα είναι τραγικό να σε δαγκώνουν αδέσποτοι σκύλοι στην περιουσία σου αλλα εξίσου τραγικό είναι να έχεις 120 κότες στην περιοχή 11ου συντάγματος. Εντος σχεδίου πόλης. Δεν ξέρω που ακριβώς είναι το σπίτι του ανθρώπου αλλα αυτό το πράγμα με τα κοτετσια στην τριπολη εχει παραγίνει και πρέπει να σταματήσει γιατι απειλείται η δημόσια υγεία και τα νεύρα των γειτόνων.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΑΓΕ ΛΕΒΕΝΤΗ!!! ΑΝΕΒΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑ. ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ!!!

Θα πέσουν φόλες..... και μετά θα κλαίτε οι μισοί και θα κάνετε μηνύσεις και άλλοι μισοί θα κρύβεστε ..... ξυπνήστε , τα σκυλιά είναι πρόβλημα ....

μονος υπευθυνος ειναι ο δημος. οι δημοι λαμβανουν πολλα χρηματα, ας τα διαχειριστουν σωστα επιτελους. η καλοσυνη του καθενα που βαζει ενα κεσεδακι φαγητο δεν εχει καμια σχεση, ουτε η υπαρξη φιλοζωικων οργανωσεων που τρεχουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, αλλα καποιοι μιλατε λες και προκειται για εμμισθες θεσεις απο τον κρατικο προϋπολογισμο. συνελθετε, ενημερωθειτε και το κυριοτερο, μη μισειτε το οτιδηποτε.

22.21 αυτά πες τα στο δήμο και στη φιλοζωική και στη κάθε φιλόζωοι που γυρίζει με σακούλες και τις αδειάζει στο δρόμο.τι απάντηση έδωσε ο άνθρωπος ρε παιδιά....ο εγκέφαλος πήγε διακοπές?

Χθες, 2/4/21 εννέα μεγαλόσωμα σαν αρνιά ,αδέσποτα ,είχαν κατακυριεύσει το Αποστολοπούλειο και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το κέντρο της πόλης. Τρόμος!!! Τι να τους κάνουμε τους πεζόδρομους κε Δήμαρχε αν δεν τολμάμε να βγούμε από το σπίτι μας? Στις προγραμματικές δηλώσεις σας είχατε λύση για τα αδέσποτα. Εφαρμόστε την πριν είναι αργά για όλους μας. Ο οικιστικός ιστός δεν είναι το φυσικό περιβάλλον της αδέσποτης αγέλης . φοβόμαστε να βγούμε και να περπατήσουμε στην πόλη μας. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ???

Δεν ειναι &τοοοσοοο εθελοντικα mister....&οι φιλοζωικες οργανωσεις παιρνουν κρατικα χρηματα&οταν δε τους φτανουν...βγαινουν παγανια με ερανους&bazaar&εικονικες υιοθεσιες....για να μαζεψουν κι αλλα χρηματα.αν ο ρολος σας δεν ειναι βοηθητικος με τον Δημο&τον εκαστοτε υπευθυνο,καλυτερα να ληξετε την υπαρξη σας&να μη μας πρηζετε!καντε κατι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.το προβλημα παραγινε!

Καλα θα κανει ο κυριος να ρωτησει τον δικηγορο του γιατι 120 κοτες δεν ειναι κοτετσι αλλα επιχειρηση.Η κυρια που ταιζει με ωμα κρεατα επισης.Η ΜΚΟ για τα ζωα και τους ανθρωπους ειναι εξαιρετικες μπιζνες που η ΕΕ χρυσοπληρωνει απλα καποιες κανουν και εργο μικροτερο απο εναν κρατικο φορεα.Ομως τυγχανουν απιστευτης προβολης απο τα μεσα ενημερωσης.

Λογικά είναι η ίδια αγέλη που βρίσκεται κοντά στις φυλακές τις Τρίπολης, δίπλα στο στρατόπεδο. Ειδικά τον προηγούμενο καιρό δεν μπορούσες να περάσεις απο εκεί με τα πόδια, όσοι βγαίνουν για περπάτημα στο συγκεκριμένο δρόμο τα έχουν σίγουρα δεί.

@ 11.40.Αυτά τα αρνιά είναι κυνηγόσκυλα. Έτσι θέλουν να λένε κάποιοι σαν άλλοθι ότι φταίνε οι κυνηγοί.

ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ PORTAL να μας ξαναδειξει μια δήλωση του Δημάρχου η αντιδημάρχου που δήλωσαν ότι έχουν την λύση. Εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι ότι θα εφαρμόσουν τον νόμο. Να ανανεώσουμε εάν γίνεται κ. του PORTAL την μνήμη μας.

Δεν μας εξηγεί κάππιος ρε παιδιά, ανεξαρτήτως του θλιβερού αυτού περιστατικού, εν έτει 2021 τι δουλειά έχουν τα κοτέτσια μέσα σε αυλές σπιτιών στην Τρίπολη εντός του αστικού ιστού με κοκόρια να γκαρίζουν πουρνο-πουρνό ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις 5-6 κυνηγόσκυλα στοιβαγμένα επίσης σε περιφραγμένους χώρους μέσα σε αυλές σπιτιών, μέσα στην κοτσιλιά, στη βρώμα και τη δυσωδία, ιδίως τους θερινούς μήνες; Υγειονομικό δεν υπάρχει; Για όνομα του Θεού και της Παναγίας πια με τα μυαλά κάποιων που νομίζουν ότι βρίσκονται ακόμα στα δάση και τις σπηλιές

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΟΔΗΜΟΣ ΤΙΣ ΕΡΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ;ΤΟΤΕ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ.ΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΡΜΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.

@15:06. Γειά σου ρε πρωτεουσιανε που μεγάλωσες εις τας Παρισίους...

Ωραία! Δε φτάνουν οι επιθέσεις που δέχονται κάθε μέρα και κάθε νύχτα τα νεύρα μας μέσα στο ίδιο μας το σπίτι από τις άθλιες , αποκρουστικές κραυγές δεσποζόμενων και αδέσποτων, τώρα θα μας τρώνε κιόλας κανονικά! Όλο και καλύτερο γίνεται!

Υπαρχουν καποιες συσκευες που αποθουν τους σκυλους με υπερηχους, χωρις να κανουν κακο στα ζωα.Το κοστος τους ειναι πολυ μικρο.Ετσι θα προστατευονται κυριως οι υπερηληκες

15:06 & 00:06 να πάτε να σας δει κανας ψυχίατρος γιατί είσαστε εκτός θέματος. Εδώ δαγκωσαν τον άνθρωπο τα κοπροσκυλα και εσείς τον κατηγορείτε ότι φταίει που έχει κοτετσι και κάνει μπίζνες. Δεν τον φτάνει η ταλαιπωρία που πέρασε ο πατέρας του βγαίνει ο κάθε ψυχακιας να πει το κοντό του και το μακρύ του.

15:06 που είσαι τώρα που θα πέσει πείνα μην σε δω σε κανένα κοτετσι να κλέβεις αυγά και κότες αλίμονο σου. Τι δουλειά έχουν τα κοτετσια σε ένοιαξε όχι τι έπαθε ο συνανθρωπος σου. Αρρώστια σε όλο της το μεγαλείο

Γιατί φωναζετε? Ο Λαγος με το δήμαρχο εχουν πει οτι της 30 πρώτες μερες θα εχουμε λυσει το θεμα!!! Μην βιαζεστε... αυτοι νομιζουν οτι οτι δεν της εχουν περασει ακομη και φταινε οι προηγούμενοι.

16.12 εχεις αντιληψη των μετρων ? το σπιτι ειναι δεν ειναι 150 μετρα απο το τελος του στρατοπεδου που ειναι ΜΕΣΑ στη δημο τριπολης, δλδ ειναι σε περιοχη που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να εχεις κοτες,και ο κυριος ειχε 120 "φαγωμενες" και ποιος ξερει ποσσες αλλες εχουν μεινει ,ουτε καν δλδ καποιος να πει οτι ειναι για το σπιτι του που και αυτο απαγορευεται ,ελεος δλδ

Θέλω να θέσω ένα ερώτημα.Ο χώρος δεν ήταν περιφραγμένος;Τα σκυλιά πως μπήκανε μέσα;Γιατί μου φαίνετε λίγο περίεργο να έχεις 2 κοτέτσια με 120 κότες και ο χώρος να είναι απερίφρακτος.

@Νικος Μ. Υπάρχουν και ωραίες τροφές σχετικά φθηνές που λύνουν το πρόβλημα μια και έξω . Έτσι προστατεύουμε και υπερήλικες και γενικά όλες τις ηλικίες. Νομιζω , οι τροφές συμφέρουν .

Τα ΠΑΡΑγαλακια που ειναι να θαψουν αυτους που κραζουν το δημαρχακο τους και φυσικα μην ξεχναμε τον τζωρτζη Λαγο.

- Λαγόσκυλα, αυτά που ξετρυπώνουν τους λαγούς. - Είστε σίγουρα κυνηγός;

Οχι με 10 ευρω μπορει καποιος να προστατευτει απο τις επιθεσεις των σκυλων χωρις να κανει κακο στα ζωα τα οποια φευγουν τρεχοντας οταν πατησεις το κουμπακι της συσκευης και δεν επιστρεφουν παλι στο ιδιο μερος.

10,38 θυμισου κάτι. Ο νόμος είναι υπέρ του Δήμου Τρίπολης. Εάν ύπαρξη μήνυση ο Ιδιοκτήτης θα την πληρώσει,έχει γράψει πολλές πατάτες. Μόνο οι άσχετοι δεν τις βλεπουν

Κατεγγέλοντες, εκτός του ότι είχαν εκατόν είκοσι κότες, να διευρευνήσετε εάν είχαν στείλει και SMS, όταν πήγαν να διώξουν τα σκυλιά.

Οι φιλοζωικές οργανώσεις μπορούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες σύμφωνα με το άρθο 9 του ν. 4039. Επομένως, δεν είναι υπεύθυνος μόνο ο Δήμος αλλά και ηθικά υπεύθυνος κάθε θεσμικός φορέας που περιορίζεται μόνο σε καταγγελίες, ενώ πρέπει να προσφέρει για να δείξει έμπρακτα την αγάπη του.

08:58 εγω πάντως δοκίμασα στα κουνούπια συσκευή υπερήχων και δεν δούλεψε. τι θα γίνει άμα πατήσω το κουμπί και δεν φύγουν.... την πάτησα...

Σε αυτήν την περίπτωση οι φιλόζωοι με ποιους είναι με τα σκυλιά ή με τις κότες. Άρα είναι είτε φιλοσκυλοι είτε φιλοκοτες. Αλλά μάλλον είναι απλά **

17.59, τα σκυλιά είναι αυτά που φέρνουν επιδοτήσεις και λεφτά, οι κότες δεν φέρνουν έσοδα, εκτός κι αν πουλάνε τα αβγά. Οπότε υποθέτω τους συμφέρει να διαιωνίζεται το πρόβλημα με τα σκυλιά; Αλλιώς δεν θα έφτιαχναν καταφύγιο για τα σκυλιά 10 χρόνια τώρα, σαν το γεφύρι της Άρτας, θα έφτιαχναν ένα κοτέτσι και θα έβαζαν 500 κότες μέσα. Δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω...

Δεν ήξερα πόση χολή μπορεί να βγάλει ένας άνθρωπος μέχρι που κοιτάξα μερικά σχόλια. Αντί να επικεντρωθείτε στο ότι αδέσποτα σκυλιά τραυμάτισαν έναν άνθρωπο κ τα ζώα του ανθρώπου, κάθεστε και λέτε πόσες κότες και ότι βρίσκεται λίγο έξω από τη πόλη. Αυτοί είστε αλλά όταν βρεθεί ένα αδέσποτο το βράδυ στο δρόμο θα αλλάξετε διαδρομή κ τότε θα παραπονεθείτε.

κ.Σοφια να μην σας πειραζουν οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ ,οι κοτες απαγορευοντε μεσα σε δημους ,και το σπιτι ειναι μεσα στο δημο τριπολης ,αν παρολα αυτα συνεχισει να σας πειραζει,υπαρχει και το ξυδι !!! αν ο καθενας γινει αναρχος και κανει οτι θελει να μη μας πειραζει η παρανομια του καθενος,γιατι ο ενας γουσταρει κοτες,ο αλλος ναρκοτικα,ο αλλος εκδηδωμενες κλπ κλπ κλπ η παρανομια ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΕΛΟΣ

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.