Επιστροφή Σταμάτη στον Ορχομενό

Επιστροφή Σταμάτη στον Ορχομενό

Οκτώβριος 06, 2020 - 20:29
0 σχόλια

Ο Γιάννης Σταμάτης επιστρέφει στην ομάδα του χωριού, στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Επιστρέφει και πάλι για να φορέσει την φανέλα του Ορχομενού Λεβιδίου την ποδοσφαιρική αυτλη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι ξανά μέλος του ρόστερ του Ορχομενού και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στα χέρια του προπονητή του Χρήστου Μιχαλόπουλου και να βοηθήσει τους πράσινους στον πρώτο όμιλο του τοπικού πρωταθλήματος Αρκαδίας.

Επίσης αποτελεί ένα ακόμα παιδί από το Λεβίδι με τον Ορχομενό να στηρίζεται έμπρακτα στα δικά του παιδιά τα οποία είναι μπολιασμένα με την ομάδα του χωριού τους δημιουργώντας έτσι ξεχωριστές ποδοσφαιρικές ιστορίες.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Γιάννης Σταμάτης αγωνίστηκε στην ΕΠΣ Καβάλας με τον Άρη Πηγών και τον Ατρόμητο Χαλκερού ωστόσο ελέω πανηδμίας και κλειστής σχολής στην οποία φοιτούσε επιστρέφει στον Ορχομενό και στο τοπικό πρωτάθλημα Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.