Επιστροφή Ρέππα και Λαλιώτη με την «επάνοδο» Παπανδρέου;

Επιστροφή Ρέππα και Λαλιώτη με την «επάνοδο» Παπανδρέου;

Οκτώβριος 22, 2021 - 11:02
15 σχόλια

φωτογραφία eurokinissi

Η δήλωση υποψηφιότητας εκ μέρους του πρώην προέδρου του ΠαΣοΚ και πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου έχει δώσει τροφή στα σενάρια για την επιστροφή των κκ. Ρέππα και Λαλιώτη στην ενεργό πολιτική δράση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, ο Δημήτρης Ρέππας έχει αναλάβει κομβικό ρόλο στο επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ, σύμφωνα με τη στήλη «Θεωρείο» της «Καθημερινής, βέβαιη θεωρείται και η  επιστροφή Λαλιώτη:

Ο Λαλιώτης που διοργάνωσε τη μυθική πλέον επίσκεψη του Κώστα Σημίτη στα Δολιανά το 2001 αποτελεί τον εμπειρότερο μάγειρα της πασοκικής κουζίνας. Και αυτός στηρίζει Παπανδρέου.

Ως προς τον Δημήτρη Ρέππα, η στήλη αναφέρει ότι ήταν σε συνεχή επικοινωνία το τελευταίο διάστημα με τον Παπανδρέου.

Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο είναι τι θα επιλέξουν οι ψηφοφόροι: Την παλιά γενιά, ή τη νέα γενιά των πολιτικών του Κινήματος Αλλαγής;

Από μια άποψη, το αποτέλεσμα της κάλπης του Κινήματος Αλλαγής θα δείξει κατά πόσον το κόμμα θα αλλάξει, ή αυτοί που το ψηφίζουν, έχουν διάθεση να αλλάξει.

 

Φωτογραφία EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΝ ΜΠΟΝΗΣ


15 Σχόλια

Στην κουζίνα θα είναι και ο Γιάννος; Ο Άκης δεν μπορεί. Ο Μαντέλης; Ο αρκάς Τσουκάτος; ο Ανθόπουλος; Συγγνώμη ξεχνάω και άλλους μαγείρους. Άλλωστε πόσο μεγάλη είναι η κουζίνα;

Πλακώσανε όλα τα φαντάσματα και τα απολιθώματα του παρελθόντος. Αυτοί σε λίγο θα αναστήσουν και τον Ανδρέα

Μεγάλη κουζίνα που κάποτε σου έδινε φαγητό και έτρωγες με χρυσά κουτάλια.Τώρα κοιτάς τις τσέπες σου για κανένα ευρώ.

Κάνατε επιστήμη το λαϊκισμό και δώσατε την αντίληψη ότι ο καθε παραγοντίσκος και ο κάθε συνδικαλίσκος μπορεί να το παίξει νοματαίος! Χρεωκοπήσατε τα πάντα ,κάνανε επιστήμη οι υπουργοί την απατεωνιά. Και τώρα τι έρχεσθε για τα ρέστα ή για δημοκρατικές διαδικασίες;Στο όνομα της Δημοκρατίας κατακρεουργήσατε τα πάντα.Άλλο να βάλεις το δάχτυλο στο μέλι κι άλλο να πάρεις και το βάζο. Αυτή τη δημοκρατία φτιάξατε κύριοι!!!!!

Ο Γιώργος ή θα πάει το κόμμα στα ύψη ή θα το πάει στα τάρταρα γ' αυτόν δεν υπάρχει μέση λύση.

Εδώ βλέπω και τον κ.κ. "μαζί τα φάγαμε".....ααααα και η σημαία είναι ένα πανί! φταίνε τα αμπέλια που έχει κ. ο αμπελουργός.........

16:21 Η κουζίνα λοιπον στην οποία καταλαβαίνω θύτευσες είχε κάποια κουταλιά τα οποία εξαφανίσατε αλληλοσπαρασσομενοι για το ποιος θα τα πρώτο αρπάξει. Και μας αφήσατε μπουκαλα να κοιτάμε την κατάντια όλων μας. Αυτά λιμπίζεσαι πάλι πως θα ξανά αρπάξατε ότι έχει απομείνει. Έχετε το νοου χάου της σχολής μαγείρων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.