Επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα με ομόφωνη απόφαση της Super League

Επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα με ομόφωνη απόφαση της Super League

Ιούνιος 18, 2020 - 22:06
2 σχόλια

Στην τηλεδιάσκεψη της Super League που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιουνίου αποφασίστηκε ομόφωνα να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα, υπό  συγκεκριμένες και βασικές προϋποθέσεις.

Οι συμμετέχοντες πήραν ομόφωνα την απόφαση να πουν το «ναι» για την παρουσία φιλάθλων με συγκεκριμένες προϋποθέσεις ενώ παράλληλα έγιναν δεκτές όλες οι ενστάσεις που είχε ο ΠΑΟΚ (μίλησε για συνθήκες ισονομίας) αλλά και να μπει αστερίσκος για το ποσοστό των φιλάθλων που θα μπορούν να είναι σε κάθε γήπεδο.

Οι ομάδες της Super League αποφάσισαν να ζητήσουν επίσημα από την ελληνική κυβέρνηση να δώσει το «πράσινο φως» για να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στις εξέδρες και όπως όλα δείχνουν στα υπόλοιπα παιχνίδια των play off και των play out θα υπάρχει παρουσία κόσμου στα γήπεδα.

Επίσης έγιναν δεκτές από τους υπόλοιπους οι ενστάσεις του ΠΑΟΚ από πλευράς Μάκη Γκαηκάτση πως θα πρέπει η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα να συνδυαστεί και με συνθήκες ισονομίας και ουσιαστικά οι αγώνες που έγιναν χωρίς κόσμο να γίνουν χωρίς φιλάθλους και στον δεύτερο γύρο εκτός αν οι δυο ομάδες αποφασίσουν για κάτι διαφορετικό σε συνεννόηση μεταξύ τους.

Τέλος, πέρασε και η πρόταση για το ποσοστό 20% επί της χωρητικότητας του κάθε γηπέδου, όμως, επειδή η χωρητικότητα από γήπεδο σε γήπεδο διαφέρει, θα υπάρχει πλαφόν 8.000 θεατών σε κάθε παιχνίδι της Super League μέχρι το τέλος των play off.  

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

20.33 Δεν νομίζω πάντως ότι το γήπεδο είναι πιο άδειο από την χοντροκεφάλα σου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.