Επίσκεψη Μουσουρούλη στην Μεγαλόπολη – Η συνάντηση στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης και στην ΔΕΗ (pics,vid)

Επίσκεψη Μουσουρούλη στην Μεγαλόπολη – Η συνάντηση στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης και στην ΔΕΗ (pics,vid)

Αύγουστος 10, 2020 - 19:38
0 σχόλια

Την Μεγαλόπολη επισκέπτεται σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου , ο Κωστής Μουσουρούλης, πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ).

Το πρωί έγινε συνάντηση με το Δήμαρχο Μεγαλόπολης στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης και αμέσως μετά είχε συνομιλία με τους επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενημέρωση του Δ.Σ. από τον κ. Μουσουρούλη για την πορεία εκπόνησης του Master Plan. Ο κ. Μουσουρούλης έκανε μια 40λέπτη ενημέρωση και στην συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις από τους συμβούλους και τους επικεφαλής των παρατάξεων.

 Μετά το δημαρχείο ο κ. Μουσουρούλης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης και τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλο πήγε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ , όπου συναντήθηκε με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΛΙΓΝΙΤΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. Γίδη Κωνσταντίνο και στελέχη της επιχείρησης. Ακολούθησε μια περιήγηση δε χώρους του Ορυχείου και στους σταθμούς , ένα γρήγορο πέρασμα από τον χώρο που μέχρι σήμερα έχει επιλεγεί για την κατασκευή ΒΙΠΕ αλλά και από τον νέο χώρο που προτείνει ο Δήμος Μεγαλόπολης.

Η επίσκεψη του κ. Μουσουρούλη θα συνεχιστεί το απόγευμα , όπου στις 18:30 περίπου θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης με επιχειρηματίες και φορείς της Μεγαλόπολης.

δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το πρωινό πρόγραμμα:

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Επίσκεψη Κ.Μουσουρούλη στην Μεγαλόπολη - Ενημέρωση του Δημoτικού Συμβουλίου

Επίσκεψη Κ.Μουσουρούλη στην Μεγαλόπολη - Ερωτήσεις - Τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.