Εντυπωσιακές εναέριες εικόνες από την υπό κατασκευή γέφυρα στα Δολιανά (vid)

Εντυπωσιακές εναέριες εικόνες από την υπό κατασκευή γέφυρα στα Δολιανά (vid)

Ιούνιος 22, 2020 - 18:49
12 σχόλια

Το έργο της παράκαμψης των Δολιανών θα δώσει νέα πνοή στο τουριστικό προϊόν της Αρκαδίας. Πρόσφατα σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος δήλωσε ότι ολοκληρώνονται εντός Ιουνίου οι διαδικασίες για τις απαλλοτριώσεις εκτάσεων και έτσι, εντός του τρέχοντος μήνα, το θέμα θα συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Θα υπάρξει μια καθυστέρηση σχετικά με τον αρχικό χρονοδιάγραμμα λόγω των απαλλοτριώσεων οι οποίες δεν είχαν συμπεριληφθεί στον αρχικό προγραμματισμό του έργου, ανέφερε ο κ. Λαμπρόπουλος, προσθέτοντας ότι μέσα στο 2021 το έργο θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί, διορθωμένο και από πλευράς τεχνικών ελλείψεων.

Ο Χρήστος Γιατράκος στο κανάλι του στο YouTube ανέβασε βίντεο με εντυπωσιακές εικόνες από τη γέφυρα, καθώς συνεχίζονται οι εργασίες.

Ειδήσεις: 
Video: 

Τρίπολη - Άστρος, Γέφυρα παράκαμψης Δολιανών


12 Σχόλια

ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ , ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ . ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΣΤΡΟΥΣ . ΑΥΤΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ , ΠΟΛΥ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΚΟΥΜΠΙΛΑ - ΛΟΥΛΟΥΔΙ . ΝΑΙ , ΟΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ . ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Εντυπωσιακό σε 2 χρόνια έχουν βάλει 2 βάσεις και δεν έχουν ρίξει ούτε 1 μέτρο σκυροδεματος στο κατάστρωμα!! Πολύ εντυπωσιακό!! Χάχαχα

χαχαχαχα, θα βάλετε και διόδια μόλις τελιώσει αυτός ο υπέροχος και υπερσύγχρονος δρόμος του Αστρους;

Ποιος τατουλης ρε φίλε; 9 χρόνια και έριξε δύο κολώνες.. τουλάχιστον ο Νίκας στον ένα χρόνο έριξε 3 κολώνες.

ο πετρακης να αραξει τωρα γιατι ειναι πολλα τα χρονια μεχρι τις επομενες εκλογες,αλλα και στις επομενες εκλογες παλι θα τον περιμενουμε να τον στειλουμε στο χωριο του !!!

Η ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ '' ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ΄΄ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ...... ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ . ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΔΡΟΜΟΣ ΣΥΝΕΔΕΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ .

ο πετρος περασε στο χρονοντουλαπο τις ιστοριας, ηταν ο πολιτικος της χαιρετουρας και του δεν κανουμε τιποτα ,απλα, λογια δημοσιες σχεσεις, καλη επαφη με τον κοσμο .αλλα περασε η μπογια του και να ξαναβαλει εχει λιγες πιθανοτητες, εξαλου περασαν και τα χρονια οι νεοτεροι δεν θα τον θυμουνται

Αχρείε politis , ο Τατούλης έκανε τόσα έργα όσα καμία κυβέρνηση και κανένας τοπικός άρχοντας . Μεγάλος πολιτικός με μεγάλη ταπεινότητα .

20:51 γνωστέ Τατουλοευνοούμενε κόψε τις μπαρούφες...

ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ . ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΣ ....ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ . . ΑΣΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ .......

Δεν είμαι μόνιμος κάτοικος Αρκαδίας, ούτε ψηφίζω στην αρκαδια, έχω όμως καταγωγή από αρκαδια, θέλω τα καλύτερα για τον τόπο μου η έστω κάποια έργα που είναι χρήσιμα το 2020 κ θα ανά βαθμιζαν τον τόπο μου, ένα εξ αυτών ένας σύγχρονος, ασφαλής κ αξιοπρεπής δρόμος προς το αστρος κ τη ν. Κυνουρίας, είναι δυνατόν με περιφέρειαρχης τατουλη 9 χρόνια να μην έγινε τπτ; δεν μπορούσε; η γέφυρα αυτή είναι απαραίτητη, να βγει έξω από τα δόλια να, αλλά γιατί να το κάνει, να σπάσει τα αυγά; πίστευε ότι θα έχανε ψήφους, τώρα όμως που έχασε ανέλαβε άλλος, μακάρι να γίνει το έργο αυτό κ ας είναι από μη αρκα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.