Ένωση Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισιωτών Αρκαδίας – Συνάντηση με στελέχη των Αρκάδων Αμερικής

Ένωση Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισιωτών Αρκαδίας – Συνάντηση με στελέχη των Αρκάδων Αμερικής

Σεπτέμβριος 12, 2022 - 08:42
0 σχόλια

Τη Κυριακή 11/09/2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της ΕΠΣΦΑ Μπένου Παναγιώτη με την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αρκάδων Αμερικής κυρίας Αγγελικής Βουρνά καθώς και του κυβερνήτη της ανατολικής πολιτείας της Ομοσπονδίας κυρίου Βουρνά.

   Το κλίμα κατά τη διάρκεια της συνάντησης ήταν φιλικό και εγκάρδιο. Μεταξύ των άλλων συζητήθηκαν και από τις δυο πλευρές ζητήματα που απασχολούν τόσο τους εδώ Αρκάδες όσο και τους Αρκάδες του απόδημου Ελληνισμού της Αμερικής. Ιδιαιτέρως επισημάνθηκε από τον κύριο Μπένο η προσπάθεια της ΕΠΣΦΑ για αναστήλωση του νερόμυλου του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, ως μνημείο της νεότερης Ιστορίας, ώστε με την ολοκλήρωσή του να καταστεί μνημείο λειτουργικό και επισκέψιμο. Από την πλευρά της κυρίας του κυρίου Βουρνά υπήρξε ενδιαφέρον και διατυπώθηκε η έμπρακτη υποστήριξη τους, όταν ολοκληρωθεί η κήρυξή του σε μνημείο από το ΚΑΣ Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού.

      Οι συναντήσεις μεταξύ των δυο πλευρών θα συνεχιστούν και μάλιστα ύστερα από πρόσκληση των κ. κ. Βουρνά προς τον κύριο Μπένου, η συζήτηση θα συνεχιστεί στα γραφεία του συλλόγου «Ο Γέρος του Μοριά» στη Νέα Υόρκη.

Ο Πρόεδρος Μπένος Παν.
Ο Γεν. Γραμματέας Παπαχρήστος Παν.
Ο Ειδικός Γραμματέας & Υπεύθυνος Τύπου Μανιάτης Παναγιώτης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.