Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ σε κοσμηματοπωλείο στην πλατεία Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη

Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ σε κοσμηματοπωλείο στην πλατεία Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη

Σεπτέμβριος 18, 2018 - 10:26
3 σχόλια

Καταδίωξη των ληστών - Μπλόκα στην Αργολίδα - Το χρονικό της ληστείας όπως το έζησε αυτόπτης μάρτυρας

Τέσσερις άνδρες κρατώντας όπλα στα χέρια, ο ένας εξ αυτών τύπου καλάσνικοφ, μπούκαραν το πρωί της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο της Τρίπολης στην πλατεία Αγίου Βασιλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, τέσσερα άτομα μπήκαν σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο ακριβώς κάτω από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου, προτάσσοντας όπλο τύπου καλάσνικοφ. Τελικά διέφυγαν με τη λεία τους, άγνωστη ως αυτή την ώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία καταδίωξε τους ληστές.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι ληστές εκατέλλειψαν το λευκό όχημα μάρκας Seat στο οποίο επέβαιναν και επιβιβάστηκαν σε τζιπ χρώματος μαύρου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν στηθεί μπλόκα στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, περίπου στις 10:00, ενώ η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο, αυτοκίνητο λευκό σταμάτησε απέναντι από το κοσμηματοπωλείο. Δύο ή τρία άτομα κατέβηκαν, ο ένας φορούσε κουκούλα και κρατούσε όπλο. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, οι ληστές χτύπησαν τον κοσμηματοπώλη στο κεφάλι, ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης με ασθενοφόρο. Το θύμα το εντόπισε επιχειρηματίας από παρακείμενο κατάστημα, αιμόφυρτο, ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Όλα έγιναν μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, εντοπίστηκε καμένο όχημα στο 3ο χλμ. Τρίπολης - Σπάρτης, περιστατικό το οποίο εκτιμάται ότι έχει άμεση σχέση με τη ληστεία στο κεντρικό κοσμηματοπωλέιο της Τρίπολης και διερευνάται.

Ακολουθούν αναλυτικό ρεπορτάζ και βίντεο από το σημείο.

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

πόσα λεπτά χρειάζεται μια μηχανή στη τριπολη να φτασει στη πλ αγ. βασιλειου????? ποιοι μας προστατευουν?????? τα αμουστακα που κανουν ***???

πόσα δευτερόλεπτα χρειάζονται για να πάρει κάποιος το 100 ? Κάνανε βόλτες 4 μαντράχαλοι γυρω γυρω την πλατεία με κουκούλες και κανείς δεν παραξενέυτηκε να παρει ενα τηλέφωνο ?

Να πάνε να κάνουνε τι ρε σεις που έχετε λύση για όλα ;;; Να την πέσουν σε 4 ένοπλους στην κεντρική πλατεία; Δεν έχετε καθόλου μυαλό ;;;; Κάθεστε στα πληκτρολόγια και γράφετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι....Τους "περίεργους" που θα κάθονταν κοντά για να δουν τη "φάση" δεν τους σκέφτεται κανένας ;; Ποιός θα τους έδιωχνε από κεί μωρέεεεε ;;; Καταλαβαίνετε ότι θα είχαμε αθώα θύματα ;;; Κλείστε λίγο την τηλεόραση , υπάρχει ζωή κι απ' έξω !!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.