Ένα «ευχαριστώ» γεμάτο ευχές από τον Ερμή Μελιγούς στον Κώστα Μπάρλα

Ένα «ευχαριστώ» γεμάτο ευχές από τον Ερμή Μελιγούς στον Κώστα Μπάρλα

Ιούλιος 07, 2020 - 14:42
0 σχόλια

Ο Κώστας Μπάρλας έπειτα από δύο σεζόν στον Ερμή όπου την χρονιά που ολοκληρώθηκε πανηγύρισε και συνέβαλε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ομάδα της Μελιγούς ανοίγει ένα νέο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο στον Ηρακλή Βερβένων.

Ο Ερμής Μελιγούς μέσω των social media και της επίσημης σελίδας του στο facebook δίνει τις ευχές της στον Κώστα Μπάρλα στο νέο του ξεκίνημα και παράλληλα τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα τονίζοντας του πως η πόρτα του σωματείου παραμένει πάντα ανοιχτή για τον ίδιο.

Είναι γεγονός πως ανάμεσα στον Ερμή Μελιγούς και τον Κώστα Μπάρλα υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός καθώς η σχέση της ομάδας με τα μέλη του ποδοσφαιρικού της τιμ ήταν και παραμένουν όπως περίτρανα έχει αποδειχθεί σε βάθος χρόνου και σε άλλες περιπτώσεις εξαιρετικές.

Αναλυτικά

Το Δ.Σ της ομάδας μας εύχεται στον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή μας Κώστα Μπάρλα καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία στο δρόμο της προπονητικής του πλέον καριέρας. Φίλε Κώστα σου ευχόμαστε τα καλύτερα και να πάνε όλα όπως τα επιθυμείς. Σε ευχαριστούμε για όλα και η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.