Εμβολιασμός και έργα στο επίκεντρο της συνάντησης Πέτσα - Τζιούμη στην Τρίπολη

Εμβολιασμός και έργα στο επίκεντρο της συνάντησης Πέτσα - Τζιούμη στην Τρίπολη

Ιούλιος 22, 2021 - 12:56
2 σχόλια

Δύο ήταν τα κυρίαρχα ζητήματα που απασχόλησαν τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Στέλιο Πέτσα και τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη στη συνάντησή τους στο Δημαρχείο Τρίπολης την Πέμπτη 22 Ιουλίου το μεσημέρι: ο εμβολιασμός και τα έργα που γίνονται στον Δήμο, αλλά και εκεί να που θα γίνουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τζιούμης και ο κ. Πέτσας έχουν μια άριστη συνεργασία.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχαν, λέγοντας ότι οι δυο άνδρες ασχολήθηκαν με την πορεία του εμβολιασμού στην περιοχή, αλλά και με τα έργα που έχουν κατατεθεί στο υπουργείο Εσωτερικών και που έχουν ήδη εγκριθεί.

Η συνεργασία με το υπ. Εσωτερικών είναι άριστη

Από την πλευρά του, ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στις συναντήσεις του με τον δήμαρχο Τρίπολης στην Αθήνα και είπε, απευθυνόμενος στον κ. Τζιούμη: «Σκοπός της επίσκεψης είναι αφενός να επιταχύνουμε το εμβολιαστικό πρόγραμμα, κι εσείς μπορείτε, με την ιδιότητα και του γιατρού, να συμβάλλετε με τον λόγο σας, ως προς το τι μπορούμε να κάνουμε περισσότερο, για τα επιταχύνουμε τον εμβολιασμό. Εκτός του εμβολιασμού, συζητήσαμε και θέματα αναπτυξιακά που αφορούν τον δήμο».
 

Να αφήσουμε πίσω τα δέκα χρόνια κρίσης

Ακολούθως, όπως είπε ο κ. Τζιούμης, αναχώρησαν για την Κανδήλα.

Η δημοσιογράφος Ελένη Τράκα απηύθυνε ερώτηση σχετική με τους αρνητές της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, που πραγματοποίησαν συγκέντρωση και στην Τρίπολη, αλλά και ερώτηση για το πότε θα αρθούν οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας για τη διά ζώσης συνεδρίαση των Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων.

Ο κ. Πέτσας ως προς τη δεύτερη ερώτηση απάντησε ότι σχετικά σύντομα θα αποφασιστεί η επιστροφή στις διά ζώσης συνεδριάσεις των αιρετών Σωμάτων. Για τους ανθρώπους που φοβούνται και αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, είπε:

«Θέλω να παρακαλέσω όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις, να τηρούν κάποια στοιχειώδη μέτρα προστασίας για τον εαυτό τους. Αυτοί που θα χτυπηθούν από την πανδημία, θα είναι οι ανεμβολίαστοι, όχι οι εμβολιασμένοι ούτε η οικονομία. Προσπαθούμε με κάθε δυνατή φωνή να πεισθούν».


2 Σχόλια

Ευχαριστούμε Κώστα Βλάση για το ενδιαφέρον που δείχνεις για την Αρκαδία. Ευτυχώς που υπάρχεις εσύ και ο δήμαρχος, γιατί από τους Β΄βάθμιους δεν περιμένουμε τίποτα.

Ο δήμαρχος των έργων. Συνέχισε έτσι Κώστα και θα ειπσαι δήμαρχος για πολλά χρόνια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.