Ελάχιστες πιθανότητες επανέναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων - Εισήγηση για πρωταθλητές με κλήρωση

Ελάχιστες πιθανότητες επανέναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων - Εισήγηση για πρωταθλητές με κλήρωση

Μάρτιος 02, 2021 - 14:32
0 σχόλια

Από ελάχιστες έως μηδενικές φαίνεται να είναι οι πιθανότητες επανάρξης των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στην χώρα μας με την ΕΠΟ να αναζητά την λύση με τους πρταθλητές των Ενώσεων σχετικά με τις ομάδες που θα πάρουν την άνοδο για την Γ' Εθνική κατηγορία.

Τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν αφήνουν αυτή την στιγμή πολλές πιθανότητες για μια πιθανή επανέναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων στις ΕΠΣ αφού είναι πολύ δύσκολο οι ομάδες να μπορέσουν να εφαρμόσουν τους υγειονομικούς κανονισμούς που έχουν καθοριστεί όπως για παράδειγμα τα προβλεπόμενα ράπιντ τέστ.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ Παναγιώτης Διακοφώτης όταν έρθει η ώρα για ανάδειξη πρωταθλητή στις ΕΠΣ, λογικά θα υπάρξει μια εισήγηση από την ΕΠΟ, είτε με κλήρωση, είτε με κάποιο τρόπο για να προκύψει η πρωταθλήτρια ομάδα.

Επιπλέον ανέφερε ο Παναγιώτης Διακοφώτης ότι όπως όλα δείχνουν δεν θα δοθεί το «πράσινο» φως στα τοπικά πρωταθλήματα να συνεχιστούν. Οι Ενώσεις θα πρέπει να βρουν τον πρωταθλητή, που θα θέλει να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Κάποιες ομάδες έχουν επενδύσει για την άνοδο. Αν ενδιαφέρον υπάρχει από περισσότερες ομάδες, ίσως γίνει κάποιο μπαράζ ή κλήρωση.

Τα νέα λοιπόν δεν φαίνεται να είναι ευχάριστα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και για τα τοπικά πρωταθλήματα και μένει να δούμε εντός του επόμενου διαστήματος ποιες θα είναι οι εξελίξεις και οι τελικές αποφάσεις από την ΕΠΟ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.