Έκθεση ζωγραφικής «Μένουμε Σπίτι» στην Τρίπολη (pics)

Έκθεση ζωγραφικής «Μένουμε Σπίτι» στην Τρίπολη (pics)

Ιούνιος 24, 2021 - 10:44
0 σχόλια

Η ΔΕΠΕ Δήμου Τρίπολης και o δήμος Τρίπολης πραγματοποίησαν την Τετάρτη 23 Ιουνίου στην πλατεία Πετρινού μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο θέατρο, τα εγκαίνια της υπαίθριας έκθεσης ζωγραφικής, των παιδιών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης, τον Μάρτιο του 2020 και ζωγράφισαν με θέμα «Μένουμε Σπίτι».

Την ιδέα του διαγωνισμού έδωσε ο Βασίλης Μανωλόπουλος, που έμεινε σπίτι, λόγω της καραντίνας, έτσι το Δημοτικό Ραδιόφωνο κάλεσε τους μαθητές της Τρίπολης να απασχοληθούν δημιουργικά, ζωγραφίζοντας τον κορωνοϊό και το πρωτόγνωρο συναίσθημα εγκλεισμού που βίωναν.

Η ανταπόκριση μεγάλη, από παιδιά κάθε ηλικίας, συμπολίτες μας, αλλά κι από την Αττική, ακόμα κι απ’ την Κρήτη. Μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού, ακόμα και λυκείου, αλλά και πολύ μεγαλύτερης ηλικίας συμπολίτες μας συμμετείχαν στη διαδικασία και έστειλαν τις ζωγραφιές τους.  


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.