Έκθεση του ΕΟΔΥ: Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Αρκαδία

Έκθεση του ΕΟΔΥ: Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Αρκαδία

Μάρτιος 20, 2020 - 20:33
3 σχόλια

Αναστάσιος Τζανής διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης: Δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Παναρκαδικό

Την έκθεση που παρουσιάζονται συνολικά τα ευρήματα από την επιδημιολογική επιτήρηση της λοίμωξης από το νέο κορονοϊό (COVID19) στην Ελλάδα μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, έχουν επιβεβαιωθεί εργαστηριακά 495 κρούσματα COVID-19, εκ των οποίων τα 11 το τελευταίο 24ωρο.

Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο ασθενής δεν νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, αλλά το test ίσως έγινε ιδιωτικά ή σε κάποιο άλλο νοσοκομείο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον διοικητή του Παναρκαδικού κ. Τζανή πληροφορηθήκαμε ότι δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα στο νοσοκομείο.

Έκθεση ΕΟΔΥ κορωνοϊού 20/3/2020 by Arcadiaportal.gr on Scribd


3 Σχόλια

Παρακαλώ δώστε περισσότερες πληροφορίες. Αν υπάρχει επιβεβαιωμενο κρούσμα στην Αρκαδία, που είναι;

Δεν είναι στην Αρκαδία τελικά ! Κατάγεται από Αρκαδία , πήγε και εξετάστηκε στην Αθήνα και διαπιστώθηκε θετικός στον ιό επίσης στην Αθήνα ! Αυτή είναι η πραγματικότητα ...... Οχι δηλαδή ότι δεν θα μας επισκεφθεί ο κορωναιός , αλλά ακόμα δεν μας έκανε την ....τιμή !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.