Έκθεση φωτογραφίας στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη (pics)

Έκθεση φωτογραφίας στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη (pics)

Οκτώβριος 23, 2021 - 21:09
17 σχόλια

Συνεχίζονται οι δράσεις στο Δήμο Τρίπολης για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου τοποθετήθηκαν οι φωτογραφίες που οι κατοικοι της Αρκαδίας είχαν τραβήξει στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού, φωτογραφίας. Καλλιτεχνικές φωτογραφίες σε μεγάλη διάσταση βρίσκονται ήδη στην πλατεία Άρεως. Πιθανώς τις επόμενες μέρες να τοποθετηθούν και άλλες σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλης.


17 Σχόλια

Πόσο άχρηστοι είστε τελικά στον Δήμο. Μάλλον περισσότερο από όσο αντέχει η λογική. Ολόκληρη πλατεία, κάτω από τα λάβαρα πήγατε και τις βάλατε; Για να κρύβει η μία δράση την άλλη; Να συγκρίνονται μεταξύ τους δύο άσχετης φιλοσοφίας και αισθητικής πρωτοβουλίες, και να καταντήσουν πανηγύρι; Στοιχειώδης αντίληψη δεν υπάρχει, να τις βάλετε απέναντι, στην άλλη πλευρά της πλατείας, να ζυγίσετε λίγο το θέαμα; Τελικά έχουν δίκιο εκείνοι που λένε πως όλα όσα κάνετε, τα κάνετε λάθος. Πόσο ανίκανοι όλοι σας! Μυρωδιάδες. Και καλά εσείς... Ο πολλά βαρύς ιθύνων νους της ιδέας κ. Φλώρος, συμφώνησε;

60χιλιαρικα γι αυτό το πανηγύρι; θα μου πείς λίγα είναι αναλογικά με τα 10 χιλιάρικα που "κόστισε" η έκθεση της Ζάχου.

Είσαστε για γέλια ρε νούμερα. Μία έκθεση που διοργανώνει ο Φλώρος βγαίνει ο κάθε πουθενάς καράβλαχος και λέει την άποψή του. Ουστ από δω ρε άσχετοι που έχετε και άποψη.

Τι σχέση έχουν οι φωτογραφίες που βρίσκονται κάτω στην πλατεία με τα λάβαρα που βρίσκονται στα 4 μέτρα ψηλα στις κολόνες ρε νεραιδα; Αντε πήγαινε για καμμιά γουρνοπούλα που θα σχολιάσεις και το Φλώρο ρε άσχετη.

Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται να τοποθετηθούν τα υπόλοιπα στην απέναντι πλευρά και απλώς ξεκίνησαν από την ήδη φορτωμένη με τα λάβαρα. Διαφορετικά η εξήγηση είναι η ίδια για όλη την συμπεριφορά τους: ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι οι άνθρωποι ούτε το έκρυψαν ούτε το αρνούνται. Τους κάθησε η ευκαιρία μετά το ναυάγιο των πρώην.

Καγκελάριε δεν αφήνεις τον Φλώρο ,ως πιο ειδικό από εσένα φαντάζομαι, να αποφασίσει πως θα μπουν. Αμαν πια με τον κάθε πολύξερο και ειδήμονα για όλα.

Μάλιστα. Έπιασε εργολαβία στα βρισίδια ο ***. Αφού γουστάρει κόντρες, κι είναι λαλίστατος, ας μας πει: α) Γιατί κόστισε 60 αυτό το χάλι, γιατί μιλάμε για τραγικό χάλι. Ο «πολύς» Φλώρος θα έπρεπε να ντρέπεται γι αυτό το φιάσκο β) Πόσα πήρε ο Φλώρος που θα τα κατασκεύαζε στην Αθήνα και γιατί απόψε στην Πετρινού τα έφερε και τα έστησε Τριπολιτσιώτης. Ποιος κοροϊδεύει ποιον γ) Γιατί τα βάζετε τώρα χειμωνιάτικα που έφυγε η χρονιά; Οι φωτο ήταν διαλεγμένες από Ιούλιο. ***, το τερμάτισες. Είστε άχρηστοι. Και πάψε να βρίζεις γιατί η υπομονή μου εξαντλείται. Και, πίστεψέ με, δεν θέλεις να θυμώσω

Νεραιδα γελάμε με τα χάλια σου. Φρόντισε να πάρεις κάποια βοήθεια ιατρική γιατί δεν θα αντέξεις τοσα χρόνια ακόμη με δημαρχο Τζιούμη.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΦΛΩΡΟ; ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΚΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ Η ΑΠΟΨΗ ΝΕΡΑΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΝ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΝΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΛ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ Η ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο «ΠΟΛΥΣ» ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΦΛΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΟΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΣΟΥ.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται , όπως λεει και το πρόγραμμα του δήμου μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δεν μπορεί να γίνονταν όλα μες στο Σεπτέμβριο. Η Τρίπολη παίζει σε όλα τα ΜΜΕ όλο το 2021.Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για σένα .

00:01 ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΟΣΑ ΔΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. 60000 ΕΥΡΩ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΠΑΛΙ. ΛΆΘΟΣ 60000 ΕΥΡΩ "ΠΕΤΑΞΑΝΕ"

Η γυμνή απέναντι πλευρά παρέχει και το πλεονέκτημα να φωτογραφίζονται τα έργα με φόντο το πάρκο και όχι τραπεζοκαθίσματα. Ψιλά γράμματα βέβαια! Παρεμπιπτόντως @ 00:01 ποιός έλυσε τον Φλώρο;

ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...... ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΙΜΠΛΙΚΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ...ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΞΕΡΟΛΕΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.