Εκατοντάδες επισκέπτες κατέκλυσαν το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου την Κυριακή (pics)

Εκατοντάδες επισκέπτες κατέκλυσαν το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου την Κυριακή (pics)

Ιανουάριος 16, 2022 - 20:00
3 σχόλια

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου γέμισε επισκέπτες.

Η ηλιοφάνεια ήταν σύμμαχος των ταξιδιωτών που αυτό το Σαββατοκύριακο που για ακόμα μία φορά προτίμησαν την Αρκαδία για μια μικρή απόδραση. 

Η χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών επέτρεψε στο Χιονοδρομικό να ανοίξει κανονικά και από νωρίς το πρωί οι εκδρομείς ξεκίνησαν για να περάσουν μια μέρα στο χιόνι.

Παιχνίδια με το έλκηθρο, χιονοπόλεμος και ένα ζεστό ρόφημα απολαμβάνοντας τη θέα ήταν ό,τι ακριβώς έψαχναν οι περισσότεροι από τους επισκέπτες του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου.

Τις μεσημεριανές ώρες ο κόσμος ήταν τόσος πολύς, που υπήρχε αναμονή αρκετής ώρας για έναν καφέ ή για την ενοικίαση εξοπλισμού.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου αποτελεί έναν ισχυρό πόλο έλξης στην Αρκαδία και είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών τον χειμώνα. 

 

Φωτογραφίες: Μ.Α.

 


3 Σχόλια

Σμυρνιωτάκο τώρα τι λες ; Φταίει ο Τζιούμης που γεμίζει κόσμο η περιοχή μας. Χα χα χα μόκο τώρα

@00:46 - Σε όλη την Ελλάδα, στα χιονοδρομικά που άνοιξαν, έγινε πανζουρλισμός. Κλειστά ήταν 2 χρόνια., αναμενόμενο αυτό που έγινε. Ποιος Τζιούμης; Θα ανατέλλει ο ήλιος και θα πανηγυρίζετε ότι το έκανε ο Τζιούμης. Τον εκθέτετε με τέτοιες χαζομάρες.

@00:46 Αν δεν ήταν ο Σμυρνιώτης ή αν άκουγε τότε τις θεωρίες του Τζιούμη οι γκορτσιές απ' το Χιονοδρομικό θα είχαν κατέβει στο Λεβίδι και βάλε!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.