Εισήγηση για αναβολή αγώνων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Εισήγηση για αναβολή αγώνων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Οκτώβριος 30, 2020 - 09:25
0 σχόλια

Τα κρούσματα στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί δραματικά τις τελευταίες ημέρες και όλα δείχνουν ότι μπαίνουμε σε μια νέα περίοδο επιβολής υγειονομικών μέτρων που θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα στις επόμενες ώρες.

Η Κυβέρνηση εξετάζει συνεχώς νέα μέτρα κατά του κορονοϊού για την προστασία των πολιτών και τις τελευταίες ώρες υπήρξε πληροφορία πως στην Κυβέρνηση υπάρχει εισήγηση για αναβολή των αγώνων στα ομαδικά αθλήματα. Είναι όμως μία σημαντική παράμετρος αναφορικά με το συγκεκριμένο μέτρο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτό αφορά, τουλάχιστον για την ώρα αφορά μόνο τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα διότι εκεί εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί δεν γίνονται τεστ και τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

Αντιθέτως, στη Super League 1 πριν από κάθε αγώνα μέσα στην εβδομάδα γίνονται τεστ γεγονός που έχει την δική του σημασία σχετικά με το μεγάλο αυτό ζήτημα με τον Covid-19.

Ειδήσεις: 
Προηγούμενο άρθρο
Ιδού ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.