Εισάγεται νέο μάθημα σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια

Εισάγεται νέο μάθημα σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια

Ιούνιος 10, 2021 - 05:15
2 σχόλια

Νέο μάθημα για νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια εισάγει το υπουργείο Παιδείας από το σχολικό έτος 2021-22.

Πρόκειται για τα «Εργαστήρια Δεξιοτήτων», το οποίο, προβλέπεται σε τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για την τηλεργασία στο Δημόσιο: «Εισάγεται η διδακτική ενότητα με τίτλο «Εργαστήρια Δεξιοτήτων» στο πρόγραμμα σπουδών και στο εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα όλων των τύπων σχολικών μονάδων υποχρεωτικής εκπαίδευσης, νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων, με σκοπό την ενίσχυση της καλλιέργειας ήπιων δεξιοτήτων, δεξιοτήτων ζωής και δεξιοτήτων τεχνολογίας και επιστήμης στους μαθητές», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, με την ίδια τροπολογία, εισάγεται το υποχρεωτικό πρόγραμμα των νηπιαγωγείων της χώρας, δράση για τη δημιουργική ενασχόληση των μαθητών με την αγγλική γλώσσα μέσω της οργάνωσης και υλοποίησης δραστηριοτήτων.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Αγγλικά και στα νηπιαγωγεία. Το έγκλημα κατά της Ελληνικής γλώσσας ολοκληρώνεται. Από μικρά τα παιδιά θα είναι μπερδεμένα. Πας στην Ιταλία και κανένας δεν σου απαντά στα αγγλικά εάν τους ρωτήσεις κάτι. Μόνο οι επαγγελματίες του τουρισμού και όχι στο 100%. Είναι και αυτό μέρος του σχεδίου εποικισμού της αγγλοσαξωνικής αποικίας του Ελλαδιστάν.

ΣΩΣΤΑ.ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΙΤΑ.ΚΡΙΜΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.