Είναι αδικία κ. Πογιέτ να μην είναι ο Κώτσιρας στην Εθνική

Είναι αδικία κ. Πογιέτ να μην είναι ο Κώτσιρας στην Εθνική

Σεπτέμβριος 13, 2022 - 20:43
1 σχόλια

Διαβάζεις τις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος για τους αγώνες με την Κύπρο και την Βόρεια Ιρλανδία στο πλαίσιο της 5ης και της 6ης αγωνιστικής, του UEFA Nations League και με απορία βλέπεις πως δεν βρίσκεται στους «εκλεκτούς» ο Γιάννης Κώτσιρας.

Ο Μεγαλοπολίτης μπακ του Παναθηναϊκού είναι από την αρχή της σεζόν βασικός και αναντικατάστατος με την ομάδα του να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και τον ίδιο να έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League.

Με όλο τον σεβασμό κύριε Πογιέτ αλλά δεν έχει θέση να είναι ο ένας από τους δύο δεξιούς μπακ που επιλέγεις ο Γιάννης Κώτσιρας ; Και είναι για παράδειγμα ο Λάζαρος Ρότα που μία παίζει και μία δεν παίζει με την ΑΕΚ ; Πραγματικά δηλαδή μοιάζει δίχως λογική.

Ο Γιάννης Κώτσιρας οφείλει και πρέπει να είναι στην Εθνική μας ομάδα όχι γιατί το λέμε εμείς εδώ από ετούτες τις γραμμές αλλά γιατί ο ίδιος με το σπαθί του και την δουλειά του έχει αποδείξει πως είναι εκ των κορυφαίων στην θέση του στην Ελλάδα.

Λίγες ώρες πριν οι κλήσεις των διεθνών του Γκουστάβο Πογιέτ γίνουν γνωστές ο Γιάννης Κώτσιρας κατά γενική ομολογία είναι (ίσως) ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ γνωρίζοντας πάρα πολύ καλές κριτικές για την απόδοση του.

Δεν γίνεται τώρα αυτό το παιδί να μην είναι στην Εθνική μας ομάδα, όχι γιατί είναι Αρκάς, ούτε το γράφουμε γιατί τον ξέρουμε και τον αγαπάμε αλλά γιατί και το αξίζει και στην τελική το δικαιούται να φορά το Εθνόσημο στο στήθος ρε αδερφέ.

Αγαπητέ κύριε Γκουστάβο Πογιέτ με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπο σου συγγνώμη αλλά αυτό που έγινε είναι αδικία και μάλιστα καταφανέστατη και ξεκάθαρη σε έναν ποδοσφαιριστή που αποδεικνύει συνεχώς με την δουλειά και την εξέλιξη του πως πρέπει να είναι στην ομάδα αυτή.

Η θέση του Γιάννη Κώτσιρα αντικειμενικά είναι στην Εθνική Ελλάδος όπως άξια (και σωστά) βρίσκεται στην γαλανόλευκη ο έτερος Αρκάς ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

 

Αντώνης Χρονάκης

 

* Φωτογραφία άρθρου: Μάρκος Χουζούρης / Eurokinissi

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.