Ειδυλλιακές διακοπές στα Δηώ Guesthouses στη Νότια Κυνουρία

Ειδυλλιακές διακοπές στα Δηώ Guesthouses στη Νότια Κυνουρία

Μάιος 20, 2022 - 11:38
0 σχόλια

Επιθυμείτε ήρεμες καλοκαιρινές μέρες πλάι στη θάλασσα, μέσα σε ένα «δάσος» από ελαιόδεντρα, κολύμπι σε καταγάλανα κρυστάλλινα νερά και θέα σε έναν ατελείωτο ορίζοντα ενώ απολαμβάνετε υψηλού επιπέδου φιλοξενία; Αυτό το καλοκαίρι η επιθυμία σας παίρνει σάρκα και οστά στα Δηώ Guesthouses.

Σε απόσταση 4 χλμ. από τον Τυρό, στην περιοχή του Λεωνιδίου, οι πέντε πλήρως εξοπλισμένες βίλες των Δηώ Guesthouses σάς περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Χτισμένες πάνω σε πλαγιά, προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στο Μυρτώο πέλαγος και στον Πάρνωνα. Οι χρυσοπράσινες ελιές ολόγυρα στο συγκρότημα προσφέρουν ηρεμία.

Τα καταλύματα είναι χτισμένα με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για διακοπές όλο τον χρόνο και μικρούς ιδιωτικούς κήπους.

Η θάλασσα βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων. Ακόμα, το συγκρότημα διαθέτει πισίνα και βεράντες για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

 

Σε πολύ κοντινή απόσταση από τα καταλύματά μας μπορείτε να εξερευνήσετε μαγευτικές παραλίες με καταγάλανα νερά ενώ αν είστε λάτρεις των σπορ μπορείτε να κάνετε αναρρίχηση στο Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου, πεζοπορίες, καταδύσεις, mountain bike. Ακόμα, διοργανώνονται κρουαζιέρες στην Ύδρα και στις Σπέτσες και οργανωμένες εξερευνήσεις σε φαράγγια. Η Νότια Κυνουρία έχει πλούσια ιστορία και πολλά μέρη αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Το καλοκαίρι διοργανώνεται φεστιβάλ στην περιοχή με πολλή μουσική, δραστηριότητες στο ύπαιθρο και χορό.

Δηώ Guesthouses: Σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε τις διακοπές που ονειρεύεστε.

Περισσότερα στη ιστοσελίδα του Δηώ Guesthouses

 

Για φωτογράφιση, κατασκευή ιστοσελίδας και προβολή ξενοδοχείων - ξενώνων - ενοικιαζόμενων δωματίων κτλ, επικοινωνείστε με την IMS


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.