Εγκάρδια υποδοχή σε Παπαθανάση και Μουσουρούλη στη Μεγαλόπολη την ώρα που οδηγούν τις επενδύσεις στους όμορους δήμους (pics,vid)

Εγκάρδια υποδοχή σε Παπαθανάση και Μουσουρούλη στη Μεγαλόπολη την ώρα που οδηγούν τις επενδύσεις στους όμορους δήμους (pics,vid)

Σεπτέμβριος 21, 2021 - 18:45
12 σχόλια

Την Μεγαλόπολη επισκέφτηκαν σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου ο ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, αρμόδιος για θέματα ιδιωτικών επενδύσεων και ο Κωστής Μουσουρούλης , πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής για την δίκαιη μετάβαση ΣΔΑΜ.

Οι δυο αυτοί κύριοι που έχουν την βασική ευθύνη για το γεγονός ότι τα χρήματα για την απολιγνιτοποίηση αντί για την Μεγαλόπολη θα μοιραστούν και στους όμορους δήμους, ήρθαν σαν τους κλέφτες χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση, αφού πρώτα είχαν επισκεφτεί την Τρίπολη και τον δήμαρχο της κ. Τζιούμη.

Μάλιστα στις δηλώσεις τους στην Τρίπολη ανέφεραν:

«Τα βήματα πρέπει να είναι γρήγορα έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας» τόνισε, αναγνωρίζοντας ότι η Μεγαλόπολη θα έχει τα υψηλότερα κίνητρα, με τον δήμο Τρίπολης, Γορτυνίας και Οιχαλίας να βρίσκονται ακριβώς κοντά στην Μεγαλόπολη και στα κίνητρα»

Μετά από αυτές τις δηλώσεις , αυτοί λοιπόν οι δυο κυβερνητικοί παράγοντες , συνοδευόμενοι από τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα (που αγωνίζεται για την Μεγαλόπολη) ήρθαν στο δημαρχείο Μεγαλόπολης, πάρκαραν με τα πολυτελή αυτοκίνητα τους πάνω στον πεζόδρομο και έτυχαν εγκάρδιας υποδοχής από τον δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλο , ο οποίος δεν είχε ενημερώσει κανέναν στην Μεγαλόπολη για την επίσκεψη, συναντήθηκε μαζί τους στο δημαρχείο και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι συζήτησαν.

Αμέσως μετά έφυγαν με κατεύθυνση τον Δήμο Οιχαλίας , όπου και εκεί θα ανακοινώσουν σειρά έργων και παρεμβάσεων , με τα χρήματα πάντα της Μεγαλόπολης.

Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε το γεγονός ότι την ώρα της συνάντησης στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης, πέριξ της πλατείας και του δημαρχείου ήταν αρκετοί συμπολίτες μας (δακίτες & νεοδημοκράτες) οι οποίοι στο παρελθόν πέταγαν σανό στον υπουργό κ. Φάμελλο , οι οποίοι αυτή την φορά προτίμησαν να απολαύσουν το παγωμένο φρέντο τους, παρά να μπουν στον κόπο να διαμαρτυρηθούν στους εκπρόσωπους της Κυβέρνησης.

Παρόμοια εικόνα και για συγκεκριμένους Συριζαίους – κεντροαριστερούς, οι οποίοι έχουν χάσει την διάθεση τους για διαμαρτυρίες και απολάμβαναν και αυτοί το καφεδάκι τους.

Πουθενά δεν υπήρχε και κανένας μέλος των αντιπολιτεύσεων του δήμου, όλοι εξαφανισμένοι. Προφανώς οι εκλεγμένοι μας σύμβουλοι των αντιπολιτεύσεων δεν πρόλαβαν να παραστούν και να θέσουν τις διαφωνίες τους, όμως γνώριζαν για την επίσκεψη από την δημοσίευση της σελίδας μας και όφειλαν να είναι παρόντες.

Με αυτά και με αυτά, οι κυβερνητικοί παράγοντες έρχονται στην πόλη μας αφού της έχουν δώσει την χαριστική βολή και σίγουρα θα τρίβουν τα χέρια τους με την απάθεια όλων μας.

Εκπρόσωποι συλλόγων, έμποροι, καταστηματάρχες, κανένας από όλους όσους έτυχε να ήταν παρών δεν φάνηκε καν να έχει διάθεση να ασχοληθεί , λες και όσα συμβαίνουν αφορούν μια άλλη πόλη και εδώ στη Μεγαλόπολη ζούμε στον Παράδεισο!

Ανενόχλητοι ήρθαν, τους αγκαλιάσαμε, τους καλοδεχτήκαμε , τους παρακαλέσαμε, όλα πάνε δεξιά πατριώτες!! Πάνω από όλα μην στεναχωρήσουμε την Κυβέρνηση!! σωστά;

 

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης

Video: 

Εγκάρδια υποδοχή σε Παπαθανάση - Μουσουρούλη στην Μεγαλόπολη


12 Σχόλια

Υφυπουργός ιδιωτικών επενδύσεων είναι, η ΔΕΗ και η Λιγνιτική δεν είναι ιδιωτικές, σε λάθος ανθρώπους απευθύνεστε. Μαζευτείτε!

Τσ λεφτά της Μεγαλόπολης θα φτάσουν στή Σπερχόγεια της Καλαμάτας.Καλά σας κάνει ο Νίκας γιατί τον ψηφίσατε μέσω Μπούρσ. Περαστικάσας Μεγαλοπολίτες.

@20:38 Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης. Ξεκινάμε από τα βασικά

Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης; ΣΔΑΜ; Τέλειο!!! Η (δια)κυβέρνηση του Ραν Ταν Πλαν μάς έχει ισοπεδώσει, δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο, αλλά τουλάχιστον μας κάνει να γελάμε (κλαυσίγελος βέβαια, αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας)

9.02 Προς το παρόν, εμείς γελάμε με την αγραμματοσύνη σου. Και δεν θα σου πω. Θα σε αφήσω να ψάξεις και να το βρεις μόνος σου. Γκούγκλαρε λέξη προς λέξη

Μια καλομαθημενη τοπικη κοινοτητα που ξεσηκωθηκε για προσληψεις ,για φωτοβολταικα .για σκουπιδια , για φυλακες κ.τ.λ. δεν εχει δυναμεις ουτε καθοδηγηση να παλεψει για το μελλον των παιδιων της. Και δυστυχως εχει την κακοτυχια να εχει για δημαρχο εναν ανθρωπο που για τα δικα του θελω δεν δισταζει σε τιποτα. Βεβαια καλο ειναι στην ακρη του μυαλου του να εχει οτι τιποτα δεν μενει κρυφο στη σημερινη εποχη και πως η τιμωρια στο μελλον θα ειναι σαν την διοικηση του. Αυταρχικη και απομονωτικη.......

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΤΟΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΤΗ 2Η ΔΟΔΗ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ

Σρατηγείο Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου. Εκεί δίπλα έβαλαν λαθρομετανάστες σε δομές φιλοξενίας. Καλό έτσι; Σε περίπτωση πολέμου ο ''αποκεφαλισμός'' της ηγεσίας στέλνει για φούντο όλο το στράτευμα.

Εδώ ισχύει αυτό που λέει ο λαός "να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι" η κυβέρνηση της ξεφτίλας.

@13:58 μ' αρέσουν οι παρατηρήσεις, διορθώνομε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.