Εγκαινιάστηκε το πάρκο της Βουλωμένης στην Νεστάνη (pics,vid)

Εγκαινιάστηκε το πάρκο της Βουλωμένης στην Νεστάνη (pics,vid)

Αύγουστος 13, 2022 - 22:03
13 σχόλια

Το Σάββατο στις 13 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πάρκου της Βουλωμένης στην Νεστάνη.

Ένα όνειρό που έγινε πραγματικότητα για το χωριό της Νεστάνης και ιδιαίτερα για τον Προοδευτικό Σύλλογο του χωριού που με πολλή όρεξη και μεράκι κατάφερε να το διαμορφώσει στο σημερινό επίπεδο.

Ο κ. Σταύρος Παπασταύρου, πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου δήλωσε ότι νιώθει περηφάνια για το πάρκο αν και ακόμα πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν κάποιες προσθήκες τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κ.Τζιούμης επεσήμανε ότι ο δήμος Τρίπολης ήταν αρωγός στην προσπάθεια του συλλόγου για τη δημιουργία του πάρκου ενώ δεν θα σταματήσει μόνο εδώ.

Πολύ σύντομα είναι έτοιμη η μελέτη και θα ξεκινήσει και θα υλοποιηθεί ακριβώς απέναντι στο βράχο της Νεστάνης το αναρριχητικό πάρκο Νεστάνης. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να προσελκύσουμε ορειβατικό και αναρριχητικό τουρισμό στην περιοχή μας

Στην κάμερα μίλησε και ο άνθρωπος που έδωσε τα χρήματα, ώστε να δημιουργηθεί αυτό το πάρκο ο κ. Νίκος Τσέλιος. Ο κ. Νίκος Τσέλιος κατάγεται από την Νεστάνη και έζησε για πολλά χρόνια στην Αμερική. Γυρνώντας στην ιδιαίτερη πατρίδα του μετά την απώλεια της γυναίκας του θέλησε να βοηθήσει το χωριό του, ώστε να αναδειχθεί.

Θέλω όπου πηγαίνω να φτιάχνω όσο μπορώ να τα βλέπω ωραία, να φαίνεται το χωριό ωραία και τα πάντα

 

Εκτός από τον κ.  Νίκο Τσέλιο αφανείς ήρωες στην δημιουργία του πάρκου υπήρξαν τα μέλη του Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος και 

ο κ. Νικόλαος Λιάπης. Με την αφοσίωση και την εργατικότητα τους το πάρκο δεν θα βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση.

Το πάρκο αποτελεί έναν πολύ όμορφο χώρο για τον επισκέπτη. Ιδιαίτερα για οικογένειες με παιδιά. Διαθέτει παιδική χαρά, γεφυρούλα με ποταμάκι, τουαλέτες και χώρο για να ψήσει κάποιος.

Ακόμα στο χώρο έχουν προστεθεί στοιχεία του παρελθόντος όπως παραδοσιακός μηχανισμός πηγαδιού και μέρη αμαξών σαν ένας μικρός αχυρώνας.

Στο μικρό θέατρο του πάρκου ακολούθησε παραδοσιακή μουσική βραδιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κ.Τζιούμης, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι συλλόγων.

Ευχόμαστε στους κατοίκους της Νεστάνης αλλά και σε όλους τους δημότες του δήμου Τρίπολης να το απολαύσουν, γιατί πρόκειται πραγματικά για ένα κόσμημα.

Αγγελική Γεωργοπούλου

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εγκαίνια του Πάρκου της Βουλωμένης στην Νεστάνη


13 Σχόλια

ότι πιο άχρηστο εχει σε χωριο αυτού του ερμου τοπου...........αυτοί κοβουν κορδελες και το χωριο δεν εχει νερο δυο μερες

και που να δεις στα εγκαινια του κολυμβητηριου τι θα γινει,θα το καψουμε κυρ στεφανε ,θα βαλουμε και αλλη μια διαδρομη,οχι βαλε δυο διαδρομες κυρ στεφανε,θα τα παρουμε τα χρηματα,και πυροτεχνηματα θα βαλουμε κυρ στεφανε

22:42 Έλα τώρα που θέλετε και νερό. Δεν σας φτάνει που παρ-έστη στα εγκαίνια ο Ηενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΤ; Αχάριστοι!!!

10:14 Ας κοπιάσει και προς τεγέα μεριά , με την ιδιότητα του ...δότη, μετά βαίων και κλάρων

Έχουν περάσει τρία χρόνια και ο τοπικός πάρεδρος είναι άφαντος. Όταν είναι όμως να φωτογραφηθεί.... Οι εκλογές πλησιάζουν.,......

Για μπύρες και γουρνόπουλες είμαστε όλοι πρώτοι. Έχει δίκιο ο Πάνος για το σχόλιο που έκανε. Ο καραφλός είναι ανύπαρκτος. Η παροιμία όμως λέει ο ψεύτης και ο..,,..,.... Τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

01:14 Ουπς! Νάτο πάλι το γνωστό αγράμματο πιθήκι που απειλεί τους πάντες

Καλά ρε σεις, ένας δεν βρέθηκε να σβήσει εκείνο το αισχρό "ΟΣΦΠ" που φαίνεται φάτσα φόρα στο λόφο δίπλα; Τόσο πολύ κοσμεί το χώρο και το έχετε αφήσει πρώτο τραπέζι πίστα; Ντροπή και μόνο ντροπή

Με μία λέξη απαράδεκτος ο τοπικός της κοινότητος. Ειλικρινά απορώ με την υπομονή των συγχωριανών μου.

Αυτός ο τυπάκος όπου πάει τα κάνει σαλάτα. Το έχει στο DNA του. Κάνει τό κάμποσο. Τον μάθαμε πλέον. Έχει ο καιρός γυρίσματα Βασιλάκη μου.

Εμείς φταίμε που τους ψηφίζουμε. Ειδικά ο καραφλός δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως στο χωριό μας τόσα χρόνια στα πανηγύρια όμως πάντα πρώτο τραπέζι.

ντροπή σε όλους και στον δήμαρχο που καμαρώνουν σαν κοκκόρια ενώ μας έχουν αφήσει στο έλεος των ρομάνων

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.