Εγκαίνια για το νέο κατάστημα καφέ «Black Bean» στην Τρίπολη (pics,vid)

Εγκαίνια για το νέο κατάστημα καφέ «Black Bean» στην Τρίπολη (pics,vid)

Φεβρουάριος 19, 2022 - 19:02
3 σχόλια

Τα εγκαίνιά του έκανε το απόγευμα του Σαββάτου το νέο καφέ «Black Bean» που βρίσκεται στην οδό Ραγκαβή 22 και Μπακοπούλου στην Τρίπολη.

Ο κόσμος που παρευρέθηκε στα εγκαίνια απέδειξε  την αγάπη και την υποστήριξή του στην νέα αυτή επιχείρηση και σε ένα εξαιρετικά φιλόξενο περιβάλλον, δοκίμασε το μοναδικό χαρμάνι καφέ,  παρέα με ένα γλυκάκι.

Το κατάστημα διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία καφέ, ροφημάτων, και χυμών. Επίσης μπορεί να συνοδέψετε τον καφέ σας με τις γευστικές σφολιάτες που έχει συμπεριλάβει στον κατάλογό του.

Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης δέχθηκαν ευχές για… «καλές δουλειές», ενώ με καλή διάθεση και άφθονο καφέ να ρέει πέρασαν άπαντες ένα πολύ ωραίο απόγευμα!

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εγκαίνια για το νέο κατάστημα καφέ «Black Bean»


3 Σχόλια

Τέλειος καφές και το κυριότερο επαρκής χώρος στάθμευσης. Και καμιά τυρόπιτα μπουγάτσα για πλήρες πρωινό, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Καλές δουλειές παιδιά να έχετε.

Kαι μετά μας κοροϊδεύουν οτι η εστίαση και τα καφέ περνάνε κρίση και θέλουν επιδοτήσεις....

είναι όλα μια ευχαριστη ατμόσφαιρα - σας ευχαριστούμε κ καλές δουλειες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.