Εγκαίνια 50ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας (pics,vid)

Εγκαίνια 50ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας (pics,vid)

Αύγουστος 15, 2022 - 00:16
5 σχόλια

Την Κυριακή  14 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια της 50ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας. Μετά την περιφορά της εικόνας της Παναγίας, οι παρευρισκόμενοι μεταφέρθηκαν στον χώρο του Τεγεατικού Συνδέσμου, στην έκθεση, και αφού πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η κοπή της κορδέλας των εγκαινίων, οι επίσημοι και οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους των περιπτέρων.

Η έκθεση διοργανώνεται στην καρδιά του πάρκου της Παλαιάς Επισκοπής, σε έναν ειδυλλιακό χώρο που σκεπάζεται από αιωνόβια πλατάνια και συνορεύει με τα σπουδαιότερα μνημεία της τεγεατικής αρχαιότητας. Ο Τεγεατικός Σύνδεσμος διοργανώνει κάθε χρόνο, παράλληλα με τη φημισμένη εμποροπανήγυρη, την Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας, την παλαιότερη τοπική έκθεση της χώρας.

Κατά την ομιλία του, ο πρόεδρος του Τεγεατικού Συνδέσμου Βασιλής Ψυχογυιός ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν  στη διοργάνωση της έκθεσης και επεσήμανε  τις ενέργειες που γίνονται για περαιτέρω αξιοποίηση του πάρκου της Τεγέας.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Τρίπολης Κ.Τζιούμης  έδωσε συγχαρητήρια στον Τεγεατικό Σύνδεσμο για αυτή τη διοργάνωση και παρουσίασε τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί ή θα υλοποιηθούν μέσα σε αυτή την τριετία στο Δήμο Τρίπολης.

Κυνηγήσαμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο και έχουμε εντάξει έργα συνολικού προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ

Ο περιφέρειαρχης κ. Νίκας έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον Τεγεατικό Σύνδεσμο και δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα είναι δίπλα τους σε κάθε τους βήμα, συνεχίζοντας την άριστη συνεργασία τους.

Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τα 21 μέλη που σηκώνουν το βάρος ενός ιστορικού συνδέσμου με ιστορία 140 ετών

Τέλος, η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον Τεγεατικό Σύνδεσμο που συνεχίζει να επιβεβαιώνει ότι η ύπαρξη τέτοιων φορέων πάει μπροστά την τοπική κοινωνία.

Σε αυτή την έκθεση πρωταγωνιστές είναι οι παραγωγοί. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που με τον κόπο τους το μεράκι τους την αγάπη τους παράγουν όλα αυτά τα προϊόντα και συμβάλλουν έτσι στην ανάπτυξη του τόπου

Η έκθεση και η εμποροπανήγυρη θα διαρκέσουν μέχρι και τις 21 Αυγούστου.

Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εγκαίνια στην 50η Παμπελοποννησιακή έκθεση Τεγέας


5 Σχόλια

Θα φάνε τέτοιο μαυρισμα οι λεβέντες που καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπαρνια που θα θέλουν να ανοίξει η γη να τους καταπιεί. Αρκετα τους ανεχτηκαμε στο σβέρκο μας.

23.19, είναι τόσο "ζωντανά" οι περισσότεροι ψηφοφόροι, που οι λεβέντες, θα εξακολουθούν να ζουν και να βασιλεύουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.