Έγινε η Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού

Έγινε η Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού

Ιούνιος 26, 2021 - 00:31
22 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 25 Ιουνίου η Τακτική Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού με κεντρικό θέμα την εναρμόνιση του νέου καταστατικού της ΕΠΟ στις καινούριες απαιτήσεις που φέρει ο νέος αθλητικός νόμος που ψηφίστηκε.

Το νέο καταστατικό ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του ιστορικού σωματείου της Τρίπολης ενώ παράλληλα έγινε και ο απαιτούμενος οικονομικός απολογισμός καθώς έγινε γνωστό πως το σωματείο δεν έχει χρέη και οφειλές και παράλληλα έχει καταφέρει μέσα από σωστή και οργανωμένη διαχείριση να αξιοποιήσει όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στα χέρια της.

Από την Γενική Συνέλευση έγινε γνωστή η παραίτηση του Τριαντάφυλλου Σωτηροπούλου από το πόστο του Γενικού Αρχηγού για προσωπικούς λόγους με τον ίδιο ωστόσο να παραμένει στο Δ.Σ. των πράσινων ενώ και ο πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Καναβέτας δήλωσε την αδυναμία να είναι κοντά στην ομάδα για τους επόμενους δύο μήνες ελέω φόρτου εργασίας με την επαγγελματική του ενασχόληση.

Έτσι λοιπόν έγινε κάλεσμα σε ανθρώπους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και να βοηθήσουν σε πόστα που αφορούν γραφειοκρατικές δουλειές ενώ επίσης έγινε και κάλεσμα σε μέλη της πρώην διοίκησης με στόχο την συναίνεση έτσι ώστε να βρεθούν δίπλα στο ιστορικό σωματείο της πόλης Τρίπολης χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από πλευράς τους.

Σε ότι έχει να κάνει με την νέα αγωνιστική σεζόν το πλάνο του σχεδιασμού περιλαμβάνει την δημιουργία μιας νεανικής ομάδας με τον Παναρκαδικό να θέλει να βάλει στο ρόστερ πολλά νέα παιδιά σε ηλικία σε συνδιασμό με τον περσινό κορμό της ομάδας.

Ξεχωριστό είναι το κεφάλαιο του προπονητή με την πρόθεση των ανθρώπων του σωματείου να είναι η παραμονή του Θωμά Μαυρουδή με τον οποίο είναι και σε επαφές ωστόσο θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την επαγγελματική ενασχόληση του.

Επίσης σε ότι έχει να κάνει με την εύρεση χρηματοδοτικων πόρων οι άνθρωποι της διοίκησης του Παναρκαδικού δουλεύουν και σε αυτό το κομμάτι και είναι σε καλό δρόμο για να βρεθούν χορηγίες για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το σωματείο είναι έτοιμο και θα είναι κανονικά στην Γ' Εθνική έχοντας όντας έτοιμο σε όλα τα επίπεδα για τις αυξημένες απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ειδήσεις: 

22 Σχόλια

"Κάλεσμα σε ανθρώπους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας". Πάλι στη γύρα για ζητιανιά, δηλαδή

Εσεις διωξατε ολα τα νεα παιδια που θα αποτελουσαν φυτωριο φετος για την ομαδα θα ειχαν εναρμοστει πληρως με τις προπονησεις και θα ηταν ετοιμα να ριχτουν στην μαχη,και τωρα θα ψαξετε για νεα παιδια ?

Την κάνουν με πλάγια βήματα. Με ένα γύρο ήταν όλα καλά.Πάρτε το χαμπάρι.Ο Παναρκαδικός είναι η ομάδα ολόκληρης της Αρκαδίας ερασιτεχικό σωματείο και η πόρτα πρέπει να είναι ανοικτή για όλους. Τήν χρονιά που πέρασε τα είχατε κλείσει όλα και είχατε δώσει και τίτλους σε άσχετους. Έτσι διώχνετε το κόσμο.

Λόγο καλοκαιριού είναι λογικό να μην μπορεί να κάνει το πρόεδρο ο μπάρμπα Λιας γιατί έχει δουλειές .Λαγαβετα Θεέ φέρε παγωτό παρφε.!

@10:06 Ο Παναρκαδικός ήταν ομάδα όλης της Αρκαδίας μια φορά κι έναν καιρό. Μετά φινίτο. Πέθανε. Όπως έχουν πεθάνει και οι περισσότεροι που κάποτε την παρακολουθούσαν. Την ομάδα δεν την ξέρει κανείς πλέον. Μόνο οι παίκτες της κι αυτοί επειδή κάποιοι τους πήραν στην ομάδα για να μπορεί να κουτσοϋπάρχει, για να ικανοποιείται η ματαιοδοξία μερικών ελάχιστων που είχαν περάσει από την ομάδα στα καλά της. Έχεις ένα δίκιο πάντως. Η πόρτα του Παναρκαδικού πρέπει να είναι ανοικτή για όλους. Για να λακίσουν

Έχει δικιο ο τελευταίος αλλά που είναι αυτοί που έσκουζαν όλο τον χειμώνα ,να αναλάβουν την ομάδα και να φύγουν οι κακοί…περσινοί που τα είχαν όλα κλειστά ..αφού κοιτάζετε προ θάλασσα μεριά αλλά με πορδες δεν βάφεται αυγά κύριοι…μακάρι να φύγουν οι λάγαβετηδες να σας δω τι θα έχετε να λέτε γιατί για ποσο θα τους βρίζετε και θα μείνουν στην ομάδα.

Οσο και αν θα ηθελαν καποιοι να βγει απο την μεση ο Παναρκαδικος να εισαι σιγουρος δεν θα τα καταφερουν οσο θα υπαρχει ΑΡΚΑΔΙΑ θα υπαρχει και ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ!

Quiz: αν δεν είσαι από δαρα και ανιψιός προέδρου μπορείς να παίξεις στη μεγαλύτερη ομάδα της Αρκαδίας;

Μιλάτε εσεις τραχανοπλαγιάδες που διαλύσατε το Αρκαδικό ποδόσφαιρο και στην ομάδα σας δεν παίζει κανένας Έλληνας.

ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ . ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΟΛΥΒΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ.

22.54 Και τι θες να πεις μ' αυτό ρε όρνιο; Όλες οι ομάδες σε όλο τον κόσμο και σε όλες τις κατηγορίες έχουν από πίσω τους κάποιον χρηματοδότη ή κάποιους χρηματοδότες που ρίχνουν ζεστό χρήμα για να μπορούν να υπάρχουν. Μαγαζιά είναι και οι ομάδες. Τσιμεντόλιθε, που βγήκες να γράψεις τη μακακία σου για να μας δείξεις την εμπάθειά σου για τον Αστέρα

Μόνο τα δέντρα που έχουν καρπούς πετροβολούν,τα άλλα απλά ξηραίνονται...προς γνώση και συμμόρφωση, αγαπητοί ! <<Στην Ελλάδα η επιτυχία είναι ποινικό αδίκημα.Ελένη Βλάχου, 1911-1995, Δημοσιογράφος & εκδότρια>>.

22:40 έχω μια απορία πως διαλύθηκε το Αρκαδικό ποδόσφαιρο με μια ομάδα στην super league και δυο στη Γ εθνική Τι πρέπει να γίνει κατά τη γνώμη σου για να μην είναι διαλυμένο να είναι όλες οι ομάδες στο τοπικό;

Παναρκαδικέ, Παναρκαδικέ, Παναρκαδικέ, ζητιάνε τρομερέ. Έντεκα ζητιάνοι απ' την Τροπολιτσά, βγήκανε στις ρούγες κι αρχίσαν ζητιανιά

16:10 Δεν ξέρεις ότι στην ΕΠΣ κάνετε κουμάντο εσεις εδώ και χρόνια και έχουν μείνει στην Αρκαδια 19 ομάδες?

10:13 Ξέρω ότι η Αρκαδία δεν έχει 19 ομάδες έχει περισσότερες και ότι το Αρκαδικό ποδόσφαιρο εκπροσωπείται για πρώτη φορά στην ανώτερη κατηγορία με διακρίσεις ακόμα και ευρωπαϊκές εσυ δεν μας είπες ποια είναι η πρόταση σου να κανείς εσυ κουμάντο για καλύτερες μέρες στο Αρκσδικο ποδόσφαιρο για πες μας.

@16:08 Θα σου πω εγώ. Παναρκαδικός μια ζωή στην Γ' Εθνική με τα ψέμματα και με απλωμένο το χέρι για ζητιανιά κάθε καλοκαίρι. Αντί να χαίρονται που μαθεύτηκε μια μικρή πόλη όπως η Τρίπολη σε Κύπρο, Αγγλία, Πορτογαλία, Φινλανδία, Αυστρία, Γερμανία, Ισραήλ, Σερβία κλπ. ρίχνουν κάθε φορά το δηλητήριό τους και προσπάθούν εντέχνως να κατασκευάσουν διαφορές και διαμάχες μεταξύ Παναρκαδικού και Αστέρα. Τους ενοχλεί που ο Αστέρας δεν έχει μόνο Ελληνες παίκτες. Λες κι ο Παναρκαδικός αν έπαιζε ποτέ σε τέτοιο επίπεδο, θα βασιζόταν μόνο σε παίκτες από τα γύρω χωριά. Επαγγελματικό ποδόσφαιρο, σου λέει κάτι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.