Εδώ είναι Μοριάς… Αστέρας – Παναθηναϊκός 1-0

Εδώ είναι Μοριάς… Αστέρας – Παναθηναϊκός 1-0

Ιανουάριος 30, 2023 - 22:57
26 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν παθιασμένος, ήταν εξαιρετικά διαβασμένος μπλοκάροντας τοπν Παναθηναϊκό και πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 κρατώντας για μία ακόμα χρονιά την παράδοση που έχει δημιουργήσει κόντρα στους πράσινους.

Η γκολάρα του Μπαρτόλο στο 80ο λεπτό χάρισε την μεγάλη νίκη στην αρκαδική ομάδα με τον Παναθηναϊκό από την άλλη να αγωνίζεται από το 32ο λεπτό με παίχτη λιγότερο από την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κουρμπέλη.

Οι κιτρινομπλέ έπειτα από τις ισοπαλίες τους στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με Ολυμπιακό και ΑΕΚ κερδίζουν τον Παναθηναϊκό και δείχνουν πως το έχουν απέναντι στους «μεγάλους» του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει το πρώτο σουτ που κόντραρε πάνω στον Σέκνενφελτ και τον Παναθηναϊκό στην συνέχεια να παίρνει την κατοχή της μπάλας με την αρκαδική ομάδα να κλείνει άψογα τους χώρους με διπλή ζώνη άμυνας. Οι πράσινοι απειλούσαν μόνο από στημένες μπάλες με το σουτ του Πέρεθ στο 6’ να φεύγει άουτ ενώ στο 14’ και στο 20’ Γκαρντάφκσι και Καστάνιο με σωστές επεμβάσεις έσωσαν τους κιτρινομπλέ. Στο 30’ το σουτ του Παλάσιος πέρασε πάνω από τα δοκάρια ενώ στο 32’ το τριφύλλι έμεινε με παίχτη λιγότερο από την αποβολή του Κουρμπέλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Εκεί ο Αστέρας Τρίπολης ανέκτησε τον έλεγχο και την κατοχή έχοντας και μία καλή στιγμή με την κεφαλιά του Άλβαρεζ που έφυγε έξω.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με διαφορετικό προσανατολισμό και προσέγγιση με τον Αστέρα Τρίπολης να κρατάει μπάλα με υπομονη ελέγχοντας τον ρυθμό. Στο 73΄το σουτ του Μπερτόλιο μετά από κόντρα πέρασε κόρνερν ενώ στο 73΄ο Παλάσιος εμ σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 80’ ο Αστέρας Τρίποληςβρήκε την λύση και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό με τον Μπαρτόλο με ένα φοβερό σκροπ σουτ με την μία από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 83’ο Παναθηναϊκός απείλησε με τον Κλέινχεσλερ με την μπάλα να φεύγει άουτ ενώ στο 87’ ο Παπαδόπουλος με φανταστική επέμβαση σταμάτησε τον Ιωαννίδη.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνιο, Καρμόνα, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Σανταφέ (Μπαρτόλο), Γκαρντάφσκι (Μπερτόλιο), Σίτο, Ρεγκίς, Μπαράλες.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούχαρτς, Κουρμπέλης, Πέρεθ, Τσέριν (Τσοκάι), Μπερνάρ (Μαντσίνι), Παλάσιος (Κλέινχέισλερ), Σπόραρ (Ιωαννίδης).

 

* Φωτογραφία άρθρου: asterastriplis.gr

Ειδήσεις: 

26 Σχόλια

Οχι και .....παθιασμένος ο ΑΣΤΈΡΑΣ ! Μία τελική είχε και έκανε γκολ , γιατί στο υπόλοιπο παιχνίδι ήταν άκρως εκνευριστικός με το αμυντικό ως επι το πλείστον παιχνίδι του . Αν μετρήσουμε τις τελικές δεν ήταν παρά μία ή δύο !!!!! Ομως τέλος καλό όλα καλά ! Ο ΠΑΟ πλήρωσε τη μαιμού νίκη στον πρώτο γύρο με ένα πεντακάθαρο γκολ και γκρεμίστηκε από τον ΑΣΤΈΡΑ στη δεύτερη Θέση!

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ… ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΚΙΔΕΣ ;; ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ 1 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΑΣΤΕΡΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!

Να είναι καλα ο Τζηλος και ο Γιαννάκης διαφορετικά σιγά μην κέρδιζε ο Αστέρας ετσι είναι οι μέτοχοι της Αεκουλαδ Καληνυχτα

Ναι, ας μην έκανε τη μακακία ο Κουρμπέλης να πάρει δύο κίτρινες και θα σας έλεγα εγώ τι σόι Μοριάς είναι που βγάλατε και γλωσίτσα. Μέχρι που αποβλήθηκε ο Κουρμπέλης, τρώγατε άγριο σφυροκόπημα. Ή μήπως το ξεχάσατε;

Χάλια μπάλα παίξαμε και σήμερα αλλά πήραμε τουλάχιστον 3 βαθμούς.. ας το πάρει ο ΠΑΟ ή η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ. ΟΧΙ Ο ΓΑΎΡΟΣ

Είμαι μεγάλο κορόιδο που πληρώνω διαρκείας και εγώ και όσοι το κάνουν.χθες βαρέθηκα να βλέπω στα χέρια φιλάθλων εισιτήρια-προσκλήσεις;που βρέθηκαν όλες αυτές κύριε κενε κύριε μποροβηλο;γιατί δε λέτε ότι το μαγαζακι το έχετε για όσους εσείς θέλετε;κόντεψα να κοιμηθώ στο γήπεδο χθες και εγώ και όσοι ήταν τριγύρω.παιχνίδι για 0-0 μετά την κόκκινη αλλά αυτό δε φταίει η ΠΑΕ Η ΠΑΕ φταίει που χθες το γήπεδο θα μπορούσε να είχε παλμό και ρυθμό με παρουσία οπαδών όπως σε και αλλά ματς με μεγάλους.αυτά που έκανα οι φίλοι του Ολυμπιακού πριν 15 χρόνια θα πληρώσουμε τώρα;κανένα επισοδειο δεν έγινε ποτέ

10:05 Μπαινω στο κοπο να σου απαντησω αν και φαινεσαι μεγαλο σκερπάνι επειδή μπορεί να διαβάσει το σχολιό σου και κανένας νοήμων άνθρωπος Μάθε λοιπόν ότι κάθε φιλοξενούμηενη ομάδα δικαιούται για κάθε αγώνα της πανω από πενήντα προσκλήσεις όπως και το κανάλι που μεταδίδει τον αγώνα και οι υπόλοιποι χορηγοί Δεν είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό να έχει πρόσβαση σε όλες αυτές τις προσκλήσεις στη πλειονοτητά τους βλάκα Αν θέλεις να χτυπήσεις τον Μποροβήλο θα μπορούσες να περιμένεις κάποιο άλλο αγώνα του Αστέρα όχι αυτον Υ.Γ πιες και λίγο ξύδι κάνει καλό στη Νεστάνη έχει καλό πάντως.

Σε πληροφορώ φίλε ως παλιός Αστεριανος οτι με τον Θρασυβουλο το 2008-2009 είχε περισσότερο κόσμο σίγουρα.τότε η ομάδα και η πόλη ήταν ένα.μαθητική κερκίδα στη θύρα 4 με μικρούς αντιπάλους,παίκτες ενεργοί στην πόλη δημιουργούσαν σχέσεις με την κοινωνία, αρκετοί Έλληνες Αμπαρης, λαζα , λαδακης κλπ εξαιρετικά παιδιά που μάτωναν.με τους μεγάλους ένιωθες οτι είσαι σε γήπεδο παλμό οι φιλοξενούμενοι κάτι που αυτόματα γεννά όρεξη στους γηπεδούχους.τώρα τι;ένα κλειστό κλαμπ όπως λέει ο φίλος από πάνω με τον κάθε φαντασμένο που έχει μισό ρόλο να έχει ύφος.ο φουφας ο Σωτήρος και φυσικά ο Μπαμπης ένωναν.

Ο.Σ.Φ.Π-ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ-ΒΟΛΟΣ-ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕ ΜΟΡΑΙΤΕΣ? ΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΕΡΡΔΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ

Μπρρρρρρρρρρρρ τρομάξαμε από τα άγρια άδεια καθίσματα. Για σκέψου καμια ώρα να κάνουν κανα ντου τι έχει να γίνει. Θα κυνηγάνε τα καθίσματα τους 500 νοματαίους που...γεμίζουν ασφυκτικά το γήπεδο

11:29 θιχτηκες αρκετά για να μιλάς έτσι και αυτό δείχνει πολλά.πολλοί νοήμονες άνθρωποι στην πόλη με την πολιτική αυτή έχουν απογοητευτεί παρότι αγαπάνε τον Αστέρα και έχουν στηρίξει έμπρακτα πολλά χρόνια.Τόσοι πολλοί τριπολιτσιωτες πρόσβαση σε νόβα και παο μπράβο τους.Η κριτική δε δείχνει ούτε έλλειψη αγάπης για την ομάδα ούτε τίποτα τέτοιο πονηρέ που πας να περάσεις ότι όλοι είναι ”μίζεροι”.γιατί κάποτε η πόλη και ο κόσμος της ήταν πιο κοντά στην ομάδα κάτσε ψαξου λίγο γιατί από τα όσα λες φαίνεται ότι είσαι μέσα.Εμείς θα συνεχίσουμε να την αγαπάμε και να λέμε μπράβο και λάθος όταν είναι.

13:57 που τους είδες τόσους πολλούς 30 άτομα στην φυσούνα ήταν και 20 πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού Οι άλλοι είναι κάτοχοι διαρκείας έτσι για την ιστορία ο Αστέρας έχει ανακοινώσει από το καλοκαίρι ότι διέθεσε πάνω από χίλια διαρκείας

Λυπάμαι πολύ που υπάρχουν κάποιοι κακομοίρηδες που πληρώνουν και διαρκείας...

Μακάρι να διαθέτει κάθε χρόνο πάνω από 2 χιλιάδες φίλε μου 10 χρόνια παίρνω εγώ.Ακριβώς γι αυτό το λόγο μπορώ και να ασκώ κριτική.Δεν βρίζω σαν τον κύριο της διοίκηση πιο πάνω αλλά εκφέρω γνώμη σαν ελεύθερος πολίτης.Η ομάδα έχει αποξενωθεί από την πόλη, άλλοι ζούσαν στην Τρίπολη πριν 10-12 χρόνια; Μια μαθητική κερκίδα είδατε;Έναν άνθρωπο να είναι έξω κοινωνικός όπως ο Σκορπιδας ο συγχωρεμένος είδες;όλοι τουπε.μακάρι η κατάσταση να αλλάξει

Κανενα επεισοδιο δεν εχει γινει λεει ο αλλος.. Τη τελευταια φορα που ηρθαν ΑΕΚτσηδες μας αφησαν ενθυμιο τα μπανια καλοκαιρινα αλλα τουλαχιστον δεν εχει σημειωθει κατι, οι Ολυμπιακοι και οι Παναθηναικοι οποτε ερχονται τραμπουκιζουν φιλαθλους στην 1. Το 2018 ημουν μπροστα οταν μια παρεα 30ρηδων μαστουρωμενων Παναθηναικων βαρεσαν χαστουκι σε 15χρονο φιλο του Αστερα επειδη περναγε απο διπλα τους. Μονο οι Αρειανοι οι κυριοι.

17:53 ότι δέκα χρόνια που λες ότι όλα ήταν ωραία άλλοι ήταν στη διοίκηση και τα έκαναν καλά και τώρα δεν τα κάνουν Αλλά έτσι είναι για εσάς περιμένετε οποιαδήποτε απόφαση της διοίκησης για να κράξετε Τι πιο εύκολο να πουλήσουν εισιτήρια για να οικονομήσουν όπως ο Μπεος αλλά που να καταλάβετε εσείς Ο κόσμος της Τρίπολης μπορεί με ένα διάρκεια 100 ευρώ (5 ευρώ ο αγώνας έρχεται)να βλέπει την ομάδα αν θέλει

Δεν ξέρω όλη τη δομή της διοίκησης να σου πω ποιοι ήταν ακριβώς αλλά αν ήταν οι ίδιοι σίγουρα είχαν άλλοι όρεξη.επίσης μην περιμένεις να δεθεί ο κόσμος με σαπακια γ Ισπανίας αλλά με Έλληνες φιλότιμους παίκτες.Μην υποστηρίζεις τόσο σθεναρά τη διοίκηση γιατί καρφώνεσαι και την εκθέτεις.Λάθη κάνουν όλοι.Επισοδεια σοβαρά δεν έχουν γίνει σχεδόν ποτέ παρά μόνο όταν κάποιος έδωσε όλη την 1 στο γαύρο κάποτε και έπαιρναν από την ΠΑΕ μέρες νωρίτερα να τους αλλάξουν θέση ήξεραν τι θα γίνει.Εσυ που λες για το χαστούκι πέρσι με τον ιωνικό πέταξαν δικοι μας μπουκάλι σε κέφαλι παίκτη.Χειρότερο ήταν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.