Δυναμική παρουσία με μετάλλιο και συμμετοχές σε τελικούς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ18 από τον Γ.Σ Αρκαδίας (pics)

Δυναμική παρουσία με μετάλλιο και συμμετοχές σε τελικούς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ18 από τον Γ.Σ Αρκαδίας (pics)

Ιούλιος 12, 2021 - 22:00
0 σχόλια

Τον καλύτερο εαυτό τους έδωσαν για μια ακόμα φορά οι αθλητές και οι αθλήτριες του Γ.Σ. Αρκαδίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ18 που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο στο Βόλο στις 10 και 11 Ιουλίου.

Με την πολυπληθέστερη αποστολή των τελευταίων χρόνων συμμετείχε ο Γ. Σ. Αρκαδίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ 18 και με αρκετούς ταλαντούχους αθλητές -τριες της μικρότερης κατηγορίας (Κ16) οι οποίοι δεν έδειξαν να φοβούνται την πρόκληση του να αγωνιστούν με μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές και αθλήτριες και τα πήγαν περίφημα.
Σημαντικότερη επιτυχία το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στη σφυροβολία των γυναικών η Δρακοπούλου Βαλεντίνα, σπουδαία διάκριση αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι η Βαλεντίνα είναι μόλις 15 χρονών και ανταγωνίστηκε έως και δύο χρόνια μεγαλύτερες της αθλήτριες.

Επίσης εντυπωσιακή ήταν και η Βερβαινιώτη Φωτεινή η οποία είναι μόλις 14 ετών και ήταν 7η στο ίδιο αγώνισμα με 51,36 μ.
Ο Λυμπερόπουλος ο Νίκος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση βελτίωσε κατά πολύ το ατομικό του ρεκόρ στη δισκοβολία και με την πολύ καλή βολή των 47,17 μ. κατέλαβε την 7Η Θέση σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο τελικό.
Επίσης στο τελικό της δισκοβολίας συμμετείχε για μια ακόμα φορά η Μίχαλου Μαρίνα η οποία με 33,17 μ. κατέλαβε την 10η θέση.
Ολοι οι αθλητές των ρίψεων προκρίθηκαν και συμμετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους αποδεικνύοντας έτσι με το καλύτερο τρόπο την θαυμάσια δουλειά που γίνεται από τον προπονητή τους Κώστα Δρακόπουλο.
Επίσης στον τελικό του άλματος επί κοντώ προκρίθηκε και αγωνίστηκε ο Ευθύμης Λεόντιος ο οποίος παρά την απουσία του προπονητή του προσπάθησε για το καλύτερο και κατέλαβε την 7η θέση στο άλμα επί κοντώ με 3,90 μ.
Πολύ καλή παρουσία είχαμε και από τον Κωνσταντίνο Μιτζήθρα ο οποίος είχε άλμα στα 6,30 μ στο άλμα εις μήκος αλλα μόλις για δύο εκατοστά δεν πέρασε στο τελικό μένοντας στην 15η θέση σε ένα από τα πιο ανταγωνιστηκά αθλήματα όπως είναι το άλμα εις μήκος
Αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις είχαμε και από όλους τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες μας οι οποίοι προσπάθησαν για το καλύτερο.

Τα αποτελέσματα τους ήταν:

100 μ. ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ-ΕΛΕΝΗ 12.93 18η ,
4Χ100μ. ΔΑΒΛΑΝΤΗΣ Σ.(2005) - ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Σ.(2004) ΜΙΤΖΗΘΡΑΣ Κ.(2004) - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Π.(2004) 45,76 17η,
Αλμα εις μήκος ΔΑΒΛΑΝΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 5,90 Μ 28ος
Αλμα εις μήκος ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 5,91 Μ 26ος
Αλμα εις ύψος ΒΛΑΧΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1,75 Μ 21ος
200 μ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 24,01 28ος
Αλμα εις ύψος ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ 1,58 μ. 15η (μικρότερη ηλικιακά Κ15)
Τριπλούν ΚΩΣΤΑΚΗ ΖΗΝΟΒΙΑ 10,18 μ. 21η

Συγχαρητήρια
σε όλους και όλες όσες αγωνίστηκαν, καθώς επίσης και στους προπονητές τους Παναγιώτη Ζαρμπαλά, Δημήτρη Μακαρούνη, Κώστα Δρακόπουλο και Σάκη Ρουσάκη.
Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των αθλητών και αθλητριών και ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι!!


 

Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.