Δόξα Μεγαλόπολης σε ρόλο «ελεύθερου σκοπευτή» για την κορυφή

Δόξα Μεγαλόπολης σε ρόλο «ελεύθερου σκοπευτή» για την κορυφή

Μάρτιος 28, 2022 - 11:18
1 σχόλια

Η Δόξα Μεγαλόπολης έφτασε σε ακόμα μία νίκη επικρατώντας του Κορακοβουνίου με 3-1 για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας και έτσι παραμένει σταθερά στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης με αφορμή και το ρεπό των Βρασιών αυτή την αγωνιστική και την δική της νίκη είδε την απόσταση της από την κορυφή να μειώνεται στους δύο βαθμούς πια έχοντας ωστόσο πίσω της και στο +1 τον Πανθυρεατικό.

Οι κυανόλευκοι περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα του μεγάλου ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας το επόμενο Σάββατο (2/4, 16:00) στο Άστρος ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και τις Βρασιές την ίδια στιγμή που έχουν το προγραμματισμένο τους ρεπό.

Αθόρυβα αλλά ουσιαστικά και κυρίως με διάρκεια σε αποτελέσματα, απόδοση και συνέπεια μέσα στην σεζόν η Δόξα Μεγαλόπολης όχι απλά είναι ανταγωνιστική αλλά είναι ο ελεύθερος σκοπευτής του πρωταθλήματος διεκδικεί από τους δύο της Βόρειας Κυνουρίας τον τίτλο.

Η σταθερότητα σε απόδοση αλλά και στα αποτελέσματα έχουν φέρει την Δόξα Μεγαλόπολης τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε να έχουν ρόλο διεκδικητή του τίτλου δείχνοντας η μοναδική ομάδα που μπορεί να μπει σφήνα ανάμεσα σε Βρασιές και Πανθυρεατικό.

Οι Μεγαλοπολίτες την εφετινή χρονιά εξαργυρώνουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα και δείχνουν πως είναι εδώ διαθέτοντας τον σπόρο και για το «αύριο» με τα πολλά νέα παιδιά που έχουν στο ρόστερ τους.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.