Δωρεάν εκδηλώσεις στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης και Ορχομενού

Δωρεάν εκδηλώσεις στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης και Ορχομενού

Ιούλιος 29, 2021 - 14:19
0 σχόλια

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τις παρακάτω πολιτιστικές εκδηλώσεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας ως εξής:

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο πλαίσιο του Θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός», καλεί για δεύτερη χρονιά το κοινό σε μία γιορτή της Τέχνης, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας συνδέοντας την αρχαία ελληνική παράδοση με το σύγχρονο πολιτισμό.

Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης
Λυρικό θέατρο: «Η Βαλκυρία ή περί Ευρώπης»
3 & 4 Αυγούστου, ημέρες Τρίτη και Τετάρτη και ώρα 21:30
(μέγιστος αριθμός: 180)

Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού
Θεατρική παράσταση: «|δομενέας, ο Βασιλιάς της Κρήτης»
19 & 20 Αυγούστου, ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή και ώρα 21:00
(μέγιστος αριθμός: 100)

Οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν µε µόνη υποχρέωση την προκράτηση θέσης στην ιστοσελίδα

Σημειώνεται ότι οι Θεατές Θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων covid-19 του Υπουργείου Υγείας α) έγκαιρη προσέλευση 1 - 1,5 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία, β) χρήση μη ιατρικής μάσκας υποχρεωτικά καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και γ) τήρηση απόστασης του 1,5 μέτρου για την ασφαλή προσέλευση και παραμονή στο χώρο της εκδήλωσης. Μετά την έναρξη, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.