Δοκιμαστικά τεστ για τους διαιτητές της ΕΠΣ Αρκαδίας

Δοκιμαστικά τεστ για τους διαιτητές της ΕΠΣ Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 08, 2020 - 21:46
1 σχόλια

Απόγευμα δοκιμαστικών τεστ ήταν αυτό της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου για τους νέους αλλά και τους παλιούς διαιτητές της ΕΠΣ Αρκαδίας οι οποίοι αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες να αξιολογηθούν για τις Εθνικές κατηγορίες.

Τα δοκιμαστικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ Τρίπολης για τους  διαιτητές της ΕΠΣ Αρκαδίας ουσιαστικά αποτελούν μια μορφή προπόνησης και προετοιμασίας αναφορικά πάντα με τις επίσημες δοκιμές τους για να βρεθούν στους πίνακες της Γ' Εθνικής από την νέα αγωνιστική σεζόν.

Αναφορικά με τους νέους διαιτητές ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουν πως είναι η διαδικασία αυτή και να πάρουν σημαντικές εμπειρίες από τα τεστ αυτά που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Διατητών της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Το τεστ περιλάμβανε την άσκηση φυσικής κατάστασης την οποία θα περάσουν οι νέοι διαιτητές στην επίσημη διαδικασία της μπαίνοντας για τα καλά στο κλίμα των όσων θα αντιμετωπίσουν στην διαδικασία αξιολόγησης τους με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας να φροντίζει να προετοιμάσει όσο καλύτερα μπορεί τους διαιτητές της.

Στο ΔΑΚ Τρίπολης βρέθηκαν ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας Δήμος Αναστόπουλος, ο  πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας, οι διεθνής διαιτητές της Super League Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Τρύφων Πετρόπουλος και Κώστας Τρανταφύλλου καθώς επίσης και άλλα μέλη του Συνδέσμου.

Η Αρκαδική διαιτησίας είναι μια μεγάλη οικογένεια και παραμένει στο υψηλό επίπεδο θέλοντας να τροφοδοτήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο με νέους διαιτητές όπως παραδοσιακά κάνει με συνέπεια και μεγάλη επιτυχία για σειρά ετών.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.